עבור לתוכן

לראשונה: קטיושה נורתה מרצועת עזה - ברוכים הבאים לישראל 2006

Featured Replies

פורסם

זה לא שאני לא רוצה שלום, באמת שאני רוצה. למען האמת אין דבר שהייתי רוצה בו יותר מאשר שלום עם הערבים. למה אנחנו צריכים לחיות בפחד?

פשוט הדרך היחידה להשגת שלום כרגע היא באמצעות מלחמה, בגלל שהערבים המוגבלים תרבותית לא מוכנים לשום דרך אחרת. וזה חבל..

תגיד לי אתה יודע מה זו מלחמה?? אתה יודע כמה אנשים מתים ? אתה יודע איזה הרס כלכלי זה!?

מלחמה צריכה להיות המפלט הכי אחרון שיש וגם אז צריך לשקול את זה שבעתיים , סעמק ערס כמה מלחמות היו לנו?

צריך עוד?? כמה אנשים מתים?!?? כמה אפשר?!?!?

• תגובות 275
  • צפיות 20k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז היום אתה חושב שחיים זה ערך עליון, זה לא עושה את הערבים שאולי לא חושבים ככה לא בני אדם, פשוט תרבות שונה.

קשה לי להבין איך אתה לא רואה כמה המשפט שציטטתי כל כך מטומטם...

התרבות שלהם היא ההרג שלנו, וההרג שלהם[התאבדות] על מנת הרג שלנו. אז בגלל שזו התרבות שלהם זה בסדר? אם התרבות שלנו הייתה העלאת קורבן אנושי כל יום שישי זה גם היה בסדר?! תבין, זה שהם לא מאמינים בכך שהחיים כערך עליון, לא אומר שהם לא כאלה, ולא אומר שיש להם את הזכות להרוג אותנו בגלל שהם מאמינים בכך.

תגיד לי אתה יודע מה זו מלחמה?? אתה יודע כמה אנשים מתים ? אתה יודע איזה הרס כלכלי זה!?

מלחמה צריכה להיות המפלט הכי אחרון שיש וגם אז צריך לשקול את זה שבעתיים , סעמק ערס כמה מלחמות היו לנו?

הבנתי.. אתה מעדיף ערבים שיתפוצצו לך בקניונים ובתחנות אוטובוס?

פורסם

פעם העלו אנשים על המוקד כי הם לא היו נוצרים, האמינו שעולם עגול והאפריקיים היו מקריבים אנשים לאלים שלהם כדי שיניחו להם.

אז היום אתה חושב שחיים זה ערך עליון, זה לא עושה את הערבים שאולי לא חושבים ככה לא בני אדם, פשוט תרבות שונה.

אף אחד לא צודק פה, זה מה שאתה לא מבין, כל אחד חיי לפי הקוד שלו ושני העמים צריכים למצוא דרך לחיות יחד בלי להפריע אחד לשני, אתה מנסה לשנות אותם.

מהצד שלנו אנחנו לא צריכים לסכן את חיינו בגלל שהצד השני לא מוכן להגיע לשום הסכם. על פי כל קנה מידה ישראל עשתה די והותר בשביל להגיע להסכם אך הצד השני מעדיף להמשיך בדרך הטרור של רצח נשים וילדים אולי אתה רוצה לעזור להם???

יום טוב לכולם.

פורסם

אישית גם אני פעם האמנתי באפשרות של שלום

אפילו הייתי במשלחת לארה"ב שחיינו במשך שלושה וחצי שבועות במחנה עם ערבים כולל פעילויות ספורט ודיונים פוליטיים

הגעתי למסקנה שחלקם רוצים שלום, באמת רוצים, אבל בתנאים שלהם

שזה אומר ירושלים וזכות השיבה.

פורסם

זכות השיבה כמוה כהשמדת מדינת ישראל.

פורסם

טוב.. הנושא גם כה גלש ואני אישית לא הולך להמשיך את הויכוח כי זה לא המקום.

אני רק רוצה להגיד שכנראה שאנשים שהתוכחו איתי (ברובם), לא ראו מלחמה בחיים שלהם או החזיקו אקדח, או היו צריכים לירות במישהוא או להחזיק את החבר שלהם גוסס בידיים בדרך לבית חולים.

או לבוא לשיבעה של הורים שכולים.

להם זה רק מספרים, לא איכפת להם לתת את הפקודה שאנשים אחרים יעשו את זה במקומם, זה מאוד פשוט עבורם.

אני מקווה שזה ישתנה.

פורסם

הבנתי.. אתה מעדיף ערבים שיתפוצצו לך בקניונים ובתחנות אוטובוס?

אני אהיה הראשון לשמוח שדם מחבלים יזרום ברחובות!

אחי אתה תמים? אתה שוכח שכל העולם שונא אותך? העולם המזדיין אנטישמי!! אתם שוכחחים את זה נכוןו?

אני עכשיו מסיים את לימודי ההיסטוריה שלי ומתכונן לבגרויות אז אני ביר בחומר קצת יותר ממך , ואתה לא היית רוצה להיות יהודי

באירופה בזמן מלחמת העולם השניייה , וגם היום! העולם אנטישמי!! אז שאתה חושב לצאת למלחמה אל תשכח מי ממן לך אותה!

רמז: הדוד סם!

פורסם

אם כבר מתים, אז אני מעדיף שימותו בשביל מטרה מסויימת, ולא כמו ברווזים במטווח שרק מחכים למחבל התורן שיתפוצץ עליהם.

לארה"ב הספיקו 3K הרוגים כדי להיכנס לWW2, ולצאת למלחמה באלי באבא בקצה השני של העולם. 3K מתוך אוכלוסיית ארה"ב זה אפילו לא אלפית אחוז.

ב15 השנים האחרונות נהרגו לא פחות אנשים בפיגועים. 3K מתוך אוכלוסייה של 5 מליון זה הרבה יותר משמעותי, ועדיין אנחנו לא עושים שום דבר כדי לעצור את הטרור!

אישית גם אני פעם האמנתי באפשרות של שלום

אפילו הייתי במשלחת לארה"ב שחיינו במשך שלושה וחצי שבועות במחנה עם ערבים כולל פעילויות ספורט ודיונים פוליטיים

הגעתי למסקנה שחלקם רוצים שלום, באמת רוצים, אבל בתנאים שלהם

שזה אומר ירושלים וזכות השיבה.

זכות השיבה זה אומר שמשהו כמו 3 מליון ערבים יחזרו לשיטחי ישראל. וכמובן שנצתרך לתת להם לפחות זכויות של תושבי קבע, ואחרי כמה שנים רובם יהיו כבר אזרחים, והלכה המדינה היהודית.

זה פשוט זירוז של ההשתלטות הדמוגראפית...

פורסם

זכות השיבה זה אומר שמשהו כמו 3 מליון ערבים יחזרו לשיטחי ישראל. וכמובן שנצתרך לתת להם לפחות זכויות של תושבי קבע, ואחרי כמה שנים רובם יהיו כבר אזרחים, והלכה המדינה היהודית.

זה פשוט זירוז של ההשתלטות הדמוגראפית...

זה הפירוש שלך ל"זכות השיבה"

הפירוש של הפלשתינים ל"זכות השיבה" זה לחזור לבתים שהם נטשו ב-48 (תחת העידוד של הממשלות הערביות מסביב) ולהיות תחת שלטון פלשתיני

פורסם

אני אהיה הראשון לשמוח שדם מחבלים יזרום ברחובות!

אחי אתה תמים? אתה שוכח שכל העולם שונא אותך? העולם המזדיין אנטישמי!! אתם שוכחחים את זה נכוןו?

אני עכשיו מסיים את לימודי ההיסטוריה שלי ומתכונן לבגרויות אז אני ביר בחומר קצת יותר ממך , ואתה לא היית רוצה להיות יהודי

באירופה בזמן מלחמת העולם השניייה , וגם היום! העולם אנטישמי!! אז שאתה חושב לצאת למלחמה אל תשכח מי ממן לך אותה!

רמז: הדוד סם!

תתבגר,

אנשים שונאים נקודה.

זה מאוד יהיר לחשוב שמישהוא שונא אותך בגלל שאתה יהודי.

שונאים שחורים, לטינים, רוסים, אינדיאנים, מוסלמים , הודים ומי לא, מה עושה אותך מיוחד?

כי מישהוא ראה בגזע שלך קרש קפיצה בהיסטוריה ותפס על זה טרמפ?

השנאה קיימת ותמיד תיהיה קיימת אם לא היו יהודים זה היה על משהוא אחר.

זה דבר ראשון שלומדים בפסיכולוגיה, אובייקט השנאה אף פעם לא קשור לסיבה.

וד"א לא הייתי לוקח ברצינות כ"כ את מה שמלמדים אותך בתיכון בהיסטוריה, כי איכשהוא אנחנו קוראים לחאמס מחבלים וטרוריסטים אבל כשמדברים עם לח"י והשאר ,משתחלת המילה "מחתרות" .

ואף אחד לא מלמד אותך על התווח של הארמנים או היסטוריה אחרת, פשוט מלמדים אותך כמה מסכנים היו היהודים וחסרי ישע.

פורסם

טוב.. הנושא גם כה גלש ואני אישית לא הולך להמשיך את הויכוח כי זה לא המקום.

אני רק רוצה להגיד שכנראה שאנשים שהתוכחו איתי (ברובם), לא ראו מלחמה בחיים שלהם או החזיקו אקדח, או היו צריכים לירות במישהוא או להחזיק את החבר שלהם גוסס בידיים בדרך לבית חולים.

או לבוא לשיבעה של הורים שכולים.

להם זה רק מספרים, לא איכפת להם לתת את הפקודה שאנשים אחרים יעשו את זה במקומם, זה מאוד פשוט עבורם.

אני מקווה שזה ישתנה.

בכל אופן אני מחר מתגייס ואני בהחלט חושב שמלחמה(הכוונה לתגובות יותר רציניות כלפי הטרור) אבל אני חושב שעדיף שזה יהיה מספר חיילים עם כל הכאב שבכך מאשר ללכת להלוויות של נשים וטף.

פורסם

זה הפירוש שלך ל"זכות השיבה"

הפירוש של הפלשתינים ל"זכות השיבה" זה לחזור לבתים שהם נטשו ב-48 (תחת העידוד של הממשלות הערביות מסביב) ולהיות תחת שלטון פלשתיני

או במילים אחרות- להשתלט על אדמות שהיום יש עליהן בתים של יהודים (על רובן..), שכונות חדשות וכו...

זה לא סותר את מה שאמרתי :nixweiss:

זה רק מוסיף (אני פשוט התמקדתי בחלק אחר של הדרישה הזו...)

פורסם

IG ידידי , כמובן שצריך לעצור את הטרור אבל לא במה שאתה מתייחס אליו כמלחמה - באנגלית זה נקרא -

"ALL OUT WAR "

אמנם אנחנו במלחמה , אבל אל תשכח שבמהלכה הכחדנו אלפי טרוריסטים , אתה חושב שמחבלים לא מתו? לא מתו full

ערבים , ישראל עושה הרבה למנוע טרור , אף על פי שגם לדעתי לא מספיק: אגב אל תשכח שישראל היא בובה בידיו של הדוד סם

אז לא כל מה שרואים מכאן רואים משם(הכנסת)

פורסם

תתבגר,

אנשים שונאים נקודה.

זה מאוד יהיר לחשוב שמישהוא שונא אותך בגלל שאתה יהודי.

שונאים שחורים, לטינים, רוסים, אינדיאנים, מוסלמים , הודים ומי לא, מה עושה אותך מיוחד?

כי מישהוא ראה בגזע שלך קרש קפיצה בהיסטוריה ותפס על זה טרמפ?

השנאה קיימת ותמיד תיהיה קיימת אם לא היו יהודים זה היה על משהוא אחר.

זה דבר ראשון שלומדים בפסיכולוגיה, אובייקט השנאה אף פעם לא קשור לסיבה.

וד"א לא הייתי לוקח ברצינות כ"כ את מה שמלמדים אותך בתיכון בהיסטוריה, כי איכשהוא אנחנו קוראים לחאמס מחבלים וטרוריסטים אבל כשמדברים עם לח"י והשאר ,משתחלת המילה "מחתרות" .

ואף אחד לא מלמד אותך על התווח של הארמנים או היסטוריה אחרת, פשוט מלמדים אותך כמה מסכנים היו היהודים וחסרי ישע.

המוסר הכפול שכולם נוקטים כלפי ישראל עושה אותנו למיוחד.....

פורסם

או במילים אחרות- להשתלט על אדמות שהיום יש עליהן בתים של יהודים (על רובן..), שכונות חדשות וכו...

זה לא סותר את מה שאמרתי :nixweiss:

זה רק מוסיף (אני פשוט התמקדתי בחלק אחר של הדרישה הזו...)

הפרשנות של הפלשתינים הרבה יותר מוקצנת

זה אומר 2 אפשרויות

או שיהיו שטחים תחת ריבונות כפולה - שזה דבר שאין לו אח ורע בעולם

או שהשטחים יהיו תחת ריבונות פלשתינית (מישהו רואה אותנו מחזירים את חיפה ויפו?)

בכל מקרה זה לא משהו שיקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים