פורסם 2006 במרץ 3119 שנים הבנתי ... השתכנעתי... עכשיו כל קירור שיוריד את המעבד מתחת לטמפ' החר יגרום לעיבוי ?!?!? עיבוי? יעני לעבות? אני לא מבין תהקשר... ואין שום סיבה לזה פשוט כל קירור אוויר שיוריד מתחת לטמפ' החדר ז"א שהחיישן מזייף...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים כל קירור שמוריד את הטמפרטורה מתחת לטמפרטורת החדר אכן יגרום לעיבוי. תודה על התשובה אחי... ולמי שלא הבין זה כמו להוציא בקבוק קרח קפוא מהמקפיא ואז הוא מתחיל להזיע... זה עיבוי...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר בדיוק זאת התשובה שחיפשתי כל הכבודאבל לא כל קירור שיוריד את הטמפ' מתחת לטמפ' החדר יגרום לעיבויהרי יש קירור מים וקירור גז שהם מורידים הרבה מתחת לאפס !!!והם לא גורמים לעיבוי אני צודק או לא ???
פורסם 2006 באפריל 119 שנים בדיוק זאת התשובה שחיפשתי כל הכבודאבל לא כל קירור שיוריד את הטמפ' מתחת לטמפ' החדר יגרום לעיבויהרי יש קירור מים וקירור גז שהם מורידים הרבה מתחת לאפס !!!והם לא גורמים לעיבוי אני צודק או לא ???קירור מים רגיל לא יכול להוריד מתחת לטמ''פ החדר כי המאוורר שמקרר את הרדיאטור משתמש באויר של החדר אם זה מתוך מקרר אז צריך בידוד ! ראית פעם קירור גז !?!?!?!?!? ראית איזה בידוד יש לדבר כזה ?
פורסם 2006 באפריל 119 שנים כן אם תוליך מים ממקרר בצינורות של קירור מים אל תוך המחשב יווצר עיבוי אה, לזה התכוונת...נו כן זה ברור שיצור עיבוי...אגב קירור גז זה אחד הקירורים הכי מבודדים שיש, גם DICE...מבודדים אותם עם חומרים מיוחדים שלא ינזול על הלוח אם.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים לא אחי... לא צריך להיות להם !!! כי הם מקוררים ע"י רדיאטור שמקורר ע"י מאורר...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים הבנתי ... השתכנעתי... עכשיו כל קירור שיוריד את המעבד מתחת לטמפ' החר יגרום לעיבוי ?!?!? תלוי בעוד גורמים כמו לחץ אוויר ולחות אבל בגדול - כן
פורסם 2006 באפריל 119 שנים תלוי בעוד גורמים כמו לחץ אוויר ולחות אבל בגדול - כן כה אני עכשיו לומד את זה אחי... לחץ אטמוספרי וכ אלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.