פורסם 2006 במרץ 2819 שנים למה הוא לא מופיע לי בשום מקום חוץ מהביוס זה מציק אני רוצה לבדוק מאמץ איך אני בודק בגלל שהרכבתי בעצמי את המערכת אז אין בדיקת טמפ לא מבין ??
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר בטוח שיש לך חיישן על הלוח? מה תוכנות אחרות אומרות? (speedfan וכו')לא יודע אבל אני רוצה שהכל יהיה באורסט מה זה השטויות האלה אי אפשר לעשות משהו ?!?!תנסה NVIDIA MONITORזה לא רק לכרטיסי מסך ?ואם לא אז מאיפה אני מוריד אותה אחי ?
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים תכתוב לאוורסטהלוח שלך חדש יחסית, הם יוסיפו את זה כנראה בעתידבכל מקרה, תשתמש בתוכנה של אסוס בינתיים
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר אבל יש לי את הגרסא שיצאה לא מזמן אבל היא גרסת TRIAL אבל עדין אפילו לא רשום שיש טמפ למעבד אתה מבין אחי !
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים תכתוב לאוורסטהלוח שלך חדש יחסית, הם יוסיפו את זה כנראה בעתידבכל מקרה, תשתמש בתוכנה של אסוס בינתייםאוורסט הפסיקו עם הפיתוח של Home Edition.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים תתחבר אליי לאיסקיו אחי אני ישלח לך את התוכנה של אסוס... ASUS Probe ... או שתוריד אותה, איך שאתה רוצה...
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר אחי יש לי אותה אבל אני רוצה תוכנה שהכל יהיה מחובר אתה מבין שיראה לי הכל אין כמו אורסט מראה לך נתונים יענו אין דבר על המחשב שלא רשום שם חוץ מהטמפ' של המעבד וזה מעפאן ביאס אותי אחי אתה מביןיש לי את האסוס פרוב 2 רואים שם את הטמפ אבל באורסט זה מציק שלא רואים תודה אחי !
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מה אתה רוצה שנעשה? לא מספיק אז לא מספיק לך.... תפנה למישהו שיכתוב לך כזאת תוכנה...אני אמרתי לך איפה למצוא ובמה להשתמש... ומה שלא נביא לך לא יספיק לך...
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אחי גם לי יש את הלוח הזה אבל מעבד 920 וגם אצלי הוא לא מראה באוורסט.. נחכה עוד מעט ייצא עידכון בינתיים תריץ את ASUS PROBE ודרך אגב כמה הטמפרטורה של המעבד שלך?שלי על 20 מעלות במנוחה ואפילו פחות לא נראה לי הגיוני בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.