פורסם 2006 במרץ 2719 שנים קבלו.... זה הפעם הראשונה שאני מחליף מישחה... אחלפת מישחה= פלאים ראיתי ירידה של כ 20 מעלות!!! אנשים!!!: תעשו למעבד שלכם תובה: תחליפו מישחה..
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר קניתי ב 10שחושמתי ממש קצת היה לי אבל הישנה היאתה כבר לא משחה זה היה אבקה...אבל לא משנה...יש מדריך באתר...בקיצור תחליפו מישחה...
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים קניתי ב 10שחושמתי ממש קצת היה לי אבל הישנה היאתה כבר לא משחה זה היה אבקה...אבל לא משנה...יש מדריך באתר...בקיצור תחליפו מישחה...צעד ראשון טעותצעד שני טעותועצם העובדה שהשארת את האבקה(השארת??? זה לא ברור) גם טעות...
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אני בשוקו בננה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ... ה20 מעלות האלה ירדו לא רק בגל המשחה.. אלה גם בגלל שההיטסינק לא ישב טוב או שהיה ליכלוך בין בביטסינק למעבד ועוד 1001 סיבות...
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר אני לא דפוק!!!! אני לא משאיר משחה ישנה... ובכלל אני מאוד מרוצה מהתוצאות
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים כל הכבוד!, מומלץ לשים משחה שלא מוליכה חשמל בפעם הבאה. arctic silverאתה נוגד את עצמךAS היא כן מוליה...
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים http://www.arcticsilver.com/as5.htmלא נראה ליא. היא עשויה מכסף(SILVER)ב. כתוב שם שאסור לה לדגעת בדברים חשמליים כי זה יעשה בעיות, אז איך זה הגיוני שהיא לא מוליכה?
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אתה נוגד את עצמךAS היא כן מוליה...AS מזמן לא מוליכה, עוד מאז AS3(לAS2 היתה מוליכות נמוכה)
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים AS5 מוליכה יופי. כבר בדקתי את זה אישית עם רב מודד, ואפילו בנסיון נחמד עם נורה. סגרתי את המעגל עם AS5 והנורה דלקה מעולה.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים AS5 מוליכה (היו על זה מליון דיונים) אומנם לא ברמה מטורפת אבל מוליכה..והכי טובה (אני אישית משתמש רק בה) זאת הMX-1...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.