עבור לתוכן

בא לי לבכות =[ שכחתי את הaccount..

Featured Replies

פורסם

שלום,

לצערי, היום שכחתי את הססמא למשתמש שלי בסטים... מכיוון שאני כבר רשום עם הcd-key המקורי של המשחק וכל זה, אני לא יכול לפתוח אקאונט חדש, עכשיו, ניסיתי לשחזר סיסמא, אבל....שכחתי עם איזה אימייל נרשמתי!!!!!! ועכשיו אני לא יודע איך אני אמור לשחזר את הססמא! פשוט הלך המשחק......

למישהו יש רעיון מה עושים? פשוט בא לי לבכות, חבל על המשחק :'(

פורסם

אתה יכול לשחזר לפי כרטיס אשראי, או ליצור חדש עם אותו CDKEY הוא פשוט יבטל את הישן.

פורסם

או ליצור חדש עם אותו CDKEY הוא פשוט יבטל את הישן.

מאיפה הבאת את זה?!

פורסם

גם לי זה קרה עד שפתאום נזכרתי, אבל אם אין את כל משחקי ה סורס החדשים אז זה לא נורא כי קנטר 6.1 זה סתם חרא ישן.

פורסם

אתה יכול לשחזר עם הצילום של הקוספא והדיסידקי של המחשק

פורסם

זה לא יעזור לו

פורסם

לי זה עזר מתי שגנבו לי תאקונט ושינו אימיל ססימא ושאלה סודית

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שיש מצב שגנבו לי את זה? שיטטט, אוקיי, מה אני עושה? למי אני פונה? אתם יכולים לפחות להדריך אותי?

פורסם

מאיפה הבאת את זה?!

עשיתי את זה כבר פעמיים לחשבון סורס שלי שחשדתי שמישהו אחר משתמש בו.

פורסם

כמה אימיילים כבר יש לך שאתה לא זוכר עם מה נרשמת?

פורסם
  • מחבר

3 בוואלה...1 בנענע, אחד ביאהו....ועוד כמה שאני לא יודע :-\ או שפשוט הסטים מפגר ולא שולח לי לאימייל שום דבר, כי לפי מה שאני זוכר לא שיניתי את האימייל אף פעם, אוליי מישהו גנב לי את האקאונט....מה אני יכול לעשות?

פורסם

תנסה לבדוק באתרים שנרשמת בהם אולי כתוב בהם את אחת מכתובות האימייל...

פורסם
  • מחבר

נרשמתי דרך steam.....ולא כתוב שם שום אימייל.....יכול להיות שהד ארצי יעזרו לי?

פורסם

עדיף שתשלח EMAIL לחברה.

פורסם

שלום,

לצערי, היום שכחתי את הססמא למשתמש שלי בסטים... מכיוון שאני כבר רשום עם הcd-key המקורי של המשחק וכל זה, אני לא יכול לפתוח אקאונט חדש, עכשיו, ניסיתי לשחזר סיסמא, אבל....שכחתי עם איזה אימייל נרשמתי!!!!!! ועכשיו אני לא יודע איך אני אמור לשחזר את הססמא! פשוט הלך המשחק......

למישהו יש רעיון מה עושים? פשוט בא לי לבכות, חבל על המשחק :'(

אחי גם לי זה קרה...התקשרתי ל"הד ארצי" והם אמרו לי לצלם את החשבונים, המשחק וה-CDKEY לאיזה דוא"ל ובסוף הם לא עשו כלום...ואפילו עוד לא הספקתי לשחק במשחק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים