פורסם 2006 במרץ 2619 שנים קיים דבר כזה?פשוט לא מצאתי אז כבר חשבתי לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב, בתקווה שהרזולוציה תהיה טובה ולא יהרסו לי העיניים...אם קיים דבר כזה, איפה ניתן לרכוש בארץ?ולגבי טלוויזיה LCD, האיכות אותה איכות כמו מסך מחשב LCD?
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מה התקציב שלך ?יש את המסך החדש של NEC שהוא בעל נתונים מרשימים ולפי קריאה שלי בפורומים נחשבים בחו"ל הוא אחד מהפייבוריטים בתמורה למחיר.http://www.yanir.co.il/yanir/flash/templete/product.asp?id=1224לפי מה שהבנתי נכון לחודש שעבר הוא עלה 900$ שזה סביר מאוד למסך 20 אינטש WIDE
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אני חושב לקנות את המסך של אפל- Cinema Display 20inch - מה אתם אומרים ?המסכים של Apple זקוקים לכרטיס מסך עם תמיכה בDual Link DVI, לכן אם אין לך אחד תצתרך להשקיע עוד כמה אלפים באחד כזה.בכל אופן עם מסך של Apple כמו עם כל מוצר של Apple אתה משלם יותר על היופי והעיצוב, בדרך כלל מדובר במצורים בינוניים(ולא להכנס לוויכוח של Mac Vs PC בבקשה) רק מעוצבים להפליא. מדובר במסך בינוני יחסית עם זמן תגובה של 16ms נגודיות של 400:1 ובהירות של 250 נרות למטר רבוע.עריכה: ה20" לא מצריך DDL רק ה23" ומעלה.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אז אתה אומר שכדאי ללכת על המסך של NEC ? לא ראיתי הרבה ביקורות (באנגלית לפחות) על המסך אז אני לא בטוח.מה שכן, על הנייר המפרט נראה מצויין... ואני מחפש מסך 20" עם רזולוציה של 1680X1050, אז זה או זה או המסך של אפל. בהשוואה בין דל לאפל דווקא אמרו שהמסך טוב. אגב, כרגע יש לי VP171b עם 16ms ורואים מצויין... אני לא מאמין בכל השטויות של 2-4ms. לא רואים הבדל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.