עבור לתוכן

חברים - עזרה דחופה לקניית WOW

Featured Replies

פורסם

אנשים טובים שלום לכולם.

לאחד החברים שלי יש מסיבה מחר ותיכננו להביא לו את WORLD OF WARCRAFT כי הוא חולה על המשחק.

לצערנו גילינו היום שלאף אחד בארץ אין את המשחק - לאף חנות!

אני מבקש מכל מי שיודע על מקום שניתן לקנות בו (חנות אמיתית או ברשת) לעזור.

אנחנו רוצים לקנות את הגירסה האירופאית ובדקנו אפילו באתר בריטי אחד אבל לא היה להם במלאי - מישהו יכול להפנות אותי בטובו למקום שמוכר את הגירסה האירופאית ושיש סיכוי שהמשלוח לארץ יהיה זריז יחסית?

תודה רבה לכולם.

פורסם

זה מאוד יעזור לדעת מאיפה אתה.

בעיקרון ל- freak.co.il ו- arcadia.co.il צריך להיות את זה.

אם לא תנסה ב- bug הקרוב אליך או לכל חנות משחקי מחשב מוכרת אחרת.

פורסם

350 שקל ?!?!?!

זה בגלל שיש ממש מעט במלאי, או שזה המחיר?? ???

פורסם

זה ישראל למה ציפית

פורסם

זה המחיר בלי קשר למלאי , ואחרי זה מתפלאים שאחוזי הפיראטיות בארץ מהגבוהים בעולם ...

פורסם

אגב, אני מעריץ את בליזארד - קניתי את וורקרפט 3 המקורי, כשהיה לי מחשב שלא היה מסוגל להריץ אותו (בגלל בעיות תאימות, כרטיס מסך של 3DFX).

רק אחרי שנה וחצי שיחקתי בו חחחחחחחחח :lol:

בכל מקרה, 350 ש"ח נראה לי מוגזם לאללה... מילא, אם זה היה כולל משחק ברשת - אבל צריך עוד להוסיף על זה תשלומים חודשיים לשרת שלהם :nixweiss:

פורסם

בעקרון מחירו של המשחק בחו"ל הוא כמו של כל משחק אחר (30-40 דולר בערך), אבל בארץ, בגלל שזה יבוא פרטי, אז החנויות דופקות מחירים ממש גבוהים.

פורסם
  • מחבר

טוב חברים המצב רע - דיברתי עם מושי ואין להם בכלל למרות הפירסום באתר.

מישהו מכיר פתרון אחר? איזשהו אתר באירופה ששולח לארץ ויש לו במלאי? אין לי מושג מה עוד לעשות.

כל עזרה תתקבל בברכה.

פורסם

כל אתר ישלך אפילו לעירק... תן בקשיש

פורסם
  • מחבר

טוב העסק פתור פחות או יותר.

אחרי שדיברתי עם כמעט כל החנויות בארץ וגיליתי שאין עותק אחד לרפואה - מצאתי את המשחק באתר בריטי ובמחיר די טוב, ואפילו נכתב שם שהמשלוח יוצא תוך יומיים. האתר נקרא TEMPLE GAMES לכל המעוניין לרכוש בעתיד הקרוב.

יום נעים לכולם ותודה לכל מי שעזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים