עבור לתוכן

עזרה- -שאלות: התקנת אובונטו+שימוש שוטף A-Z

Featured Replies

פורסם

מה הבעיה? תכנס עם FF ל YNET או אפילו לפה ואז תלחץ על הדבר הירוק הזה והוא יתקין לך

• תגובות 69
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

???

זה לא עובד ככה ניסיתי-ההתקנה כאילו רצה(כנכנסים לynet או כל אתר עם פלאש) ואז בסוף כתוב לא ניתן להתקין

פורסם

apt-cache search flash
sudo apt-get install pgk

חפש חבילה בשם flsh plugin או משהו ותתקין אותה

פורסם
  • מחבר

זה מהאתר של מקרומדיה בנוגע להתקנה של פלאש...

לא הבנתי איפה הcommand line כי בטרמינל זה לא עובד...

1. Click the "Download Now" button. A dialog box will appear asking you where to save the Installer.

2. Save the Installer to your desktop and wait for the file to download completely.

3. Unpackage the file. A directory called install_flash_player_7_linux will be created.

4. Navigate to this directory and from the command line type ./flashplayer-installer to run the installer (Note: this can only be run from the command line). The installer will instruct you to shut down your browser(s).

5. Once the installation is complete, the plug-in will be installed in your Mozilla browser. To verify, launch Mozilla and choose Help > About Plug-ins from the browser menu.

פורסם

למה באתר של מיקרומדיה?!?!? הבאתי לך דרך להתקין פלאש, למה לסבך הכל? אתם סתם עושים שטויות ואז רצים לספר לכולם שלינוקס זה חרא ואין פלאש ואין כלום >:(

פורסם

טוב זה בטח הולך להישמע לכם מפגר אבל אני לא מבין איך ההתקנה הזאת עובדת:

במדריך כתוב שחלק ממהתקנה היא ע"י הורדה מהאינטרנט(תקנו אותי אם אני טועה). עכשיו, איך הוא מוצא את החיבור לאינטרנט הראה אתה אמור להגדיר אותו אחרי שמערכת ההפעלה כבר עלתה (אחרי ההתקנה).

אני כרגע מתקין את המערכת דרך VMware וראיתי שהוא באמת לא מזהה את החיבור לבד אלה רק אחרי שאני מחבר אותו. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך זה עובד??

פורסם
  • מחבר

למה באתר של מיקרומדיה?!?!? הבאתי לך דרך להתקין פלאש, למה לסבך הכל? אתם סתם עושים שטויות ואז רצים לספר לכולם שלינוקס זה חרא ואין פלאש ואין כלום >:(

זה לא עובד ככה! ניסיתי את מה שכתבתה ניסיתי את כל הקודים ניסיתי easy ubuntu ניסיתי דרך "התקן הסר" ניסיתי להכנס לאתר עם פלאש וללחוץ על האייקון של הפלאג--הכל טוב ויפה ונראה כאילו זה הולך להתקין ואז לא.

פורסם

תעשה

apt-cache search flash

ותביא את הפלט

פורסם
  • מחבר

משום מה לא מצליח להעלות אותו

מנסה שוב

טוב אני מקבל הודעת שגיאה אז תצלום מסך....

[attachment deleted by admin]

פורסם

libflash-mozplug

פורסם
  • מחבר

תודה

אני מקווה שהכוונה היתה להתקין מתוך ה synaptic

התקנתי עכשיו אין הודעה שחסר פלאג אבל הבאנרים באתרים לא רצים הם פשוט לבנים בלי תוכן

????

פורסם

:o

תביא את הפלט של הפקודה הקודמת בקוד או בקובץ טקסט שיהיה לי יותר קל לעבור על זה

פורסם
  • מחבר

::)

הפלט מצורף

שיניתי את הסיומת ל-זיפ

פורסם
  • מחבר

^^^^^^^^^^^^^^^^^

טוב בנתיים עד שיהיה פלאש........

שאלות נוספות

1. תמונת המסך של computer זה אמור להראות ככה כל הכוננים נראים של פלופי??

(אובונטו היא מערכת שניה יש גם ווינדוס על המחשב ובו כוננים c/d/e/f/a)

2. תמונת מסך שניה-כשאני לוחץ על התוכנת ביט טורנט קופץ חלון בו אני צריך לחפש איזה meta file מה זאת אומרת??

3.יש אתר עם מאגרי תוכנות ? משהו בסגנון download.com??

תודה רבה על כל העזרה :xyxthumbs:

פורסם

1) תביא את הפלט של

/etc/fstab

2) אתה צריך לבחור קובץ שהוא .bitornt (נו, מה שאתה מוריד מהאינטרנט)

3) יש לך את ATP ואת גוגל

----------

בקשר לפלאש, תכנס ל

.mozilla

ואז תיהיה לך תיקייה בשם plugins תמחק את כל מה שיש שם ותנסה שוב ללחוץ על איזה פלאש באתר (על הירוק ההוא) ואז תסגור ותפתח

ומצטער שאני לא הייתי פה ביומיים - 3 האחרונים, התקנתי ג'נטו וטיפה הסתבכתי אבל עכשיו טפו טפו הכל עובד :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים