עבור לתוכן

רשת בין שתי דירות לא באותו בנין

Featured Replies

פורסם

אני מעונין להקים רשת אלחוטית בין שני מחשבים הנמצאים בשתי דירות ומשני צידי הרחוב. בדרך( ברחוב) יש כבל מתח של חברת חשמל והמחשב באחת מהדירות נמצא בממ"ד.(חדר בטחון מבטון). המרחק בקו ישיר ממחשב למחשב 55 מטר. האם בעלות סבירה יש טעם והאם ראוטר המציין כי הוא מיועד לעד 100מטר באזור בנוי ,בהתחשב במגבלות שציינתי ,יעמוד במשימה ?

פורסם

בעזרת ראוטר אלחוטי פשוט קשה לי להאמין שתעבור את המרחק ותקבל קליטה סבירה.

אולי בעזרת ראוטור pre n.

הפתרון הקל יותר הוא 2 אנטנות כיווניות.

פורסם

ראוטר של 100 מטר בשטח בנוי? נשמע לי כמו אחת השטויות הגדולות ששמעתי בנושא. הייתי ממליץ לך לעשות רשת VPN דרך האינטרנט.

פורסם

שתי אנטנות כיווניות יעברו את המרחק בקלות, יש כזו רשת בין שני בניינים משני עברי רחוב בעבודה של אבא שלי

פורסם

הפתרון של בזק - שהוא רשת דרך קו הטלפון, לא יכול לפתור לך הבעיה בצורה הפשוטה ביותר?

כל כך משנה אם זה אלחוטי או לא?

פורסם

הבעיה היחידה שלך היא הממד

תצטרך להוציא כבל רשת מהממד החוצה ושם להציב את האנטנה/AP

פורסם

היות והמרחק של 55 מטר הוא קו אוירי ישיר ללא כל הפרעות (האם זה כך?) לא נראה שתהיה בעיה מיוחדת. כדאי באמת להשתמש באנטנה כוונית להתגבר על הפרעות ולמנוע גישה קלה מידי לכל הרחוב.

ולא לשכוח להשתמש בפרוטוקול אבטחה טוב !!

פורסם

כמו שאמרו כאן קודמיי השאלה הכי גדולה היא אם קים קשר עין בין שתי הנקודות.

אם המקרה הוא כזה, גם אני ממליץ על רשת אלחוטית. כדי להבטיח את הקליטה והביצועים כדאי להשקיע בציוד ולבחור באנטנות כיווניות. אם תחפש בגוגל תוכל למצוא גם כיצד לבנות "Cantenna" שהיא אנטנה מפחית ש"מכוונת" את האות. כמו כן, תוכל להיעזר במדריך שכתבתי שנמצא בראש הפורום (אלה כמובן פפתרונות "לא רשמיים" , אבל הם יכולים לעבוד מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים