פורסם 2006 במרץ 2619 שנים יש לי בעיה .2 בעצםהראשונה היא שאני מדליק את ה TVOUT .....את הסרט בצג מחשב אני לא רואה אלא מסך שחור אבל בTVOUT רואיםבעיה שניה היאשאתה הכתוביות אני רואה בג'יבריש למה זה ?
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים לגבי הבעיה הראשונה:Options -> Preferences -> Video -> Video Renderingבחר בVMR9 (מוריד טיפה מהקונטרסט וגם מאמץ יותר את המחשב)לגבי הבעיה השניה:פתח סרט ושים תרגום ואזSubtitles -> Subtitle Properties -> Fontואז למטה בScript בחר Hebrew וOK.אתה גם יכול לשנות שם את הגודל, והגופן של התרגום.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים לא ציינת איזה כרטיס מסך יש לךצריך ל ENBLE את יציאת הTVהאם בזמן הבווט של המחשב רואיםאם לא הכבל או המתאם לא מתאיםבקשר לפונטים חפש כתוביות אחרותהאם יש לך במחשב עוד דברים הניראים בגיברישאם כן לא הגדרת נכון את ברירת המדל של השפה
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מחבר עובד תודה.בקשר לכתוביות מה הכי מומלץ \ יפה ?שמתי סתם אריאל בינתיים כדי לראות עברית אבל לא פונט משהו יש איזה משהו DEFAULT שהכי מתאים ?עכשיו לגבי ה WMR9 הזה...זה לא טוב זה עושה לי ריצודים מעצבנים כאילה .
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים לגבי הבעיה הראשונה:Options -> Preferences -> Video -> Video Renderingבחר בVMR9 (מוריד טיפה מהקונטרסט וגם מאמץ יותר את המחשב)לגבי הבעיה השניה:פתח סרט ושים תרגום ואזSubtitles -> Subtitle Properties -> Fontואז למטה בScript בחר Hebrew וOK.אתה גם יכול לשנות שם את הגודל, והגופן של התרגום.תגיד.... מה זה עושה? כלומר, מה זה כל אופציה ברינדור וידאו??
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר ו קיי עוד בעיה מעצבנת !למה השליטה על האור וקונטרסט בתוכנה משפיע גם בTVOUTבדרך כלל זה לא ככה ! - משפיע רק בסרט בצג מחשב ...פה זה גם ב TV OUT מה שבעיה כי הוא לא זוכר הגדרות גם שמסמנים לא והDEFAULT שלו גרוע !!! הכל חשוך ..אין קונטרסט מספיק ...וכומה עושים ? איך אני אומר לו שלא ישנה גם ב TV OUT ?(ל TV OUT יש הגדרות משלו ב CONTROL PANNEL ושם זה נשאר קבוע)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.