עבור לתוכן

מחפש לוח לסוקט 478

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם רואים יש לי מעבד בסוקט 478 ואני מחפש לו חבר חדש הלוח הזה זה אחד הלוחות היותר גרועים לאוברקלוק שפגשתי בחיים שלי אז אני מתכנן כנראה להחליף אותו.

עכשיו לשאלה איזה לוח במחיר נורמלי (בלי הגבלת מחיר לא שלוחות לסוקט 478 צריכים לעלות 1000 ש"ח...) אפשר למצוא כמובן כמו שציינתי מקודם אני מחליף את הלוח הקיים בגלל יכולתיו העלובות באוברקלוק ככה שמומלץ לוח נחמד לאוברקלוק.

איזה לוח מומלץ? הבנתי שהלוחות של אסוס בדגמים הקודמים שלהם הכי מומלצים אבל אולי יש משהו אחר? כמובן שיהיה אפשרי להשיג אותו איפשהו לא כמו ה-

p4p800 se אם אני לא טועה, שאי אפשר להשיג אותו בשום מקום.

תודה לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת האם יש לוח דומה לו ביכולות האוברקלוק אבל שכן ניתן למצוא? ואיכשהו זמין בחנויות?

פורסם

IS7\IS7-E

פורסם

לי יש את ה AI7 של אביט ויש בו יכולות OC מובנות - אבל אני לא יודע אם ניתן להשיג אותו בחנויות, אביט הפסיקו לייצר אותו.

פורסם

ובכל זאת האם יש לוח דומה לו ביכולות האוברקלוק אבל שכן ניתן למצוא? ואיכשהו זמין בחנויות?

נו הP4P800 זמין וניתן לקניה

פורסם

לדעתי אין טעם להחליף לוח בשביל OC

פורסם
  • מחבר

חחח גם נכון איפשהו אבל כסף למחשב חדש לא חושב שיהיה לי בזמן הקרוב המחשב הזה מספק כל מה שאני צריך כולל משחקים אולי לא באיכות גבוהה אבל עובד ככה שאולי מאוברקלוק אני יוכל להנות קצת!

פורסם

ע"ע p4s-533mx

פורסם

ועדיין לא הייתי מחליף לוח בשביל OC

אלא אם כן תשיג יד שנייה P4P800 כלשהו

פורסם

אתה לא...

פורסם
  • מחבר

ועדיין לא הייתי מחליף לוח בשביל OC

אלא אם כן תשיג יד שנייה P4P800 כלשהו

שתינו יודעים שאלו סיכויים קלושים!

פורסם

תראה p4p800 se הוא האוברקלוקר הטוב ביותר בחבורת ה478, הוא מתומחר כמובן בהתאם.

זה לא אומר שהאחרים לא טובים(זה כן אומר שהם יותר זולים חח) אז לדעתי ההתעקשות מיותרת לחלוטין.

תורך.

פורסם

אפשר להשיג הרבה יותר בזול (לפחות ב-200 שקל) לוח Albatron PX865PEC Pro 2.0

שהוא גם מצוין

פורסם

^

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים