פורסם 2006 במרץ 2519 שנים יש לי מסך LCD של ViewSonic Vx924 ואני רוצה לנקות אותו מאבק שמצתבר מישהו ניסה פעם עם מטלית פלא (מיקרופייבר) לניקוי מסך LCD זה באמת לא סורט? זה מה שרשום: "מטלית הפלא לניקוי משטחים עדינים עשוי מחומר , מיקרו פייבר מיוחד , ללא שריטות ללא חומר ניקוי . מסיר אבק , טביעות אצבעות ,שומן מתאים לניקוי מסכי LCD עדשות מצלמה ,תקליטורים ,עדשות משקפים ,תכשיטים ועוד"
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים עזוב אותך תכשירים וכאלו , תמצא בד רך (100 אחוז כותנה עדיף) שיש לך בארון ... טיפה מיים וזהו .. תקשיב לי מנסיון
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים תקשיב שוב ברוב התכשירים שמומלצים על ידי חנויות / אתרים וכו ...יש חומרים שלא מתנדפים לחלוטין ככה שאם אתה מנקה איתם את המסך אז תמיד יישארו לך סימניי ניקוי מציקים כאלו ולכן מיים מתאדה לחלוטין במיידים גם בגלל שהאור האחורי של המסך דואג לשמור את הצג בטמפרטורה חמימה שזה עוד יותר מקל על הניקוי .
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אני קניתי את המיקרו פייבר הזה וזה דבר לא רע, אבל לא מוריד סימנים קשים במיוחד, אבל המחיר 9 שח כולה.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים שמע גם לי יש LCD ואני מנקה אותו במטליות של התינוקות ה-BABY האלה אוו אגיס או מה שלא יהיה כמובן חשוב לראות שכתוב ללא אלכוהול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.