פורסם 2006 במרץ 2519 שנים הסרטון הוצג בביתן של ATi הורץ כנראה על x1900xt CrossFire(אפשר לשמוע מילמולים ברקע והמילה CrossFire דיי בולטת), אבל יש סיכוי(לפחות אני מקווה ככה ) שזה על XTX יחיד. http://zdmedia.vo.llnwd.net/o1/New_Folder/Crysis_Trailer_wmv_640x360.zip
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אני רואה את עצמי מתעצבן שאני אצטרך להוריד פילטרים ורזולוציות בשביל זה...נראה מעולה... הכי מרשים (אותי לפחות) היו השינויים בתאורה בזמן אמת.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים איך אני רואה את עצמי קונה כרטיס מסך חדש בשביל זה פשוט מדהים , פוטוריאליסטיות לשמה! :eek2:
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אני רואה את עצמי מתעצבן שאני אצטרך להוריד פילטרים ורזולוציות בשביל זה...נראה מעולה... הכי מרשים (אותי לפחות) היו השינויים בתאורה בזמן אמת.למה?אם זה על 1900XTX והוא מפעיל את זה כמו שזה נראה ראלי גם ה 7800GTX שלך יוכל
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים טכלס אני מאמין שזה ירוץ טוב על רוב הכרטיסים העכשויים...כמו תמיד,אותו הגברת בשינוי האדרת,מישהו זוכר את התקופה של דום3?כולם חשבו שזה לא ירוץ וכו... אני בסוף הרצתי את זה יפה על כרטיס בן 3 שנים (בזמנו זה היה 3 שנים) שנקרא Radeon 9500pro וזה רץ מעולה.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים הסירטון הזה חדש? אני זוכר סירטון מאד דומה מהפעם הקודמתבכל מקרה, נראה חביב, אין ספק שבקרוב יצתברו כמה פיתחום מאגניבים בו זמנית שיתנו קפיצה מסיבית לגרפיקה
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים וטוראליסטי זה עדיין לא...אבל מה אנחנו בכלל מדברים על גראפיקה... הטרנד בימינו זה פיזיקה כרטיסי פיזיקה מעבדי פיזקה כרטיס גראפים שמעבדם פיזיקה, מישהוא יודע אם המשחק תומך בהם?
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים וטוראליסטי זה עדיין לא...אבל מה אנחנו בכלל מדברים על גראפיקה... הטרנד בימינו זה פיזיקה כרטיסי פיזיקה מעבדי פיזקה כרטיס גראפים שמעבדם פיזיקה, מישהוא יודע אם המשחק תומך בהם?אם זה טרנד אז איך אני לא מכיר אף אחד ששמע על זה ... כולל כאן בפורום .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.