פורסם 2006 במרץ 2519 שנים תגדיר שידור דיגיטאלי?אם אתה מתכוון אחרי שהוא מגיע לממיר שלך, אז אתה מקבל אות ווידאו אנלוגי, אפשר להקליט את זה דרך כרטיס TV, כרטיס מסך עם VIVO או כל דבר שקולט אות ווידאו אנלוגי.קליטה של שידור דיגיטאלי ישירות נעשת עם כרטיס TV תואם ומפענח שמתאים לספקית השידורים שלך(והספקיות בארץ לא מאפשרות זאת) או פריצה של הקידוד עצמו.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר אני רוצה לקלוט ישר מהקיר, לא דרך הממיר, תוכלו אולי להדריך אותי או להפנות אותי למדריכים בעניין?
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר אם אני לא טועה מוכרים כרטיסי טלוויזיה ב500 שקל, ואם זה לא חוקי, אז תוכלו להפנות אותי לדרך אחרת להקליט שידורים דיגיטליים?
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים כרטיס טלוויזיה רגיל לא יכול לקלוט שידור דיגיטאלי, ולא אני לא יכול להפנות אותך כי זה לא חוקי.כמו שאמרתי לך חוץ מלפרוץ את ההצפנה שלהם תצתרך חומרה בשווי כמה עשרות אלפי שקלים.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים הממיר הדיגיטאלי מוציא פלט דרך RCA אתה מחבר את הבננות של הווידאו והאודיאו לחיבורים המתאימים בVCR, הם בדרך כלל גם באים באותם צבעים...
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים דרת PVR 150-350 של Hauppauge - חלקם בא גם עם BLASTER IR שמאפשר שינוי ערוצים לכבלים או YES . האיכות יחסית גם יותר טובה מVIVO פשוט. בכרטיסים אלו הIR BLASTER עובד עם קוד מכשיר צרוב מאוד למנוי YES קוד הIR הקוד של המכשיר הנכון: satellite 385 codeset למנוי HOT הקוד: code set:0313 (נלקח מאתר ה- HTPC הישראלי)אחלה של אתר באנגלית להבנה יותר טובה...http://www.tv-cards.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.