פורסם 2006 במרץ 2519 שנים זה סוג אחר של נסיגה אולמרט רוצה לעשות נסיגה שונה(גבולות).באמת? מהי הנסיגה של אולמרט ומהי הנסיגה של ליברמן? פרט, נמק והבהר.מאחר שאף אחד משניהם לא הציג מפות ואפילו לא נתן הסברים מפורטים, איך אתה יודע?
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים באמת? מהי הנסיגה של אולמרט ומהי הנסיגה של ליברמן? פרט, נמק והבהר.מאחר שאף אחד משניהם לא הציג מפות ואפילו לא נתן הסברים מפורטים, איך אתה יודע?אתה רואה חדשות? בערוץ 10 הראו אך ליברמן נסע כדי להסביר על איזה שטח הוא מוותר על מה לא וכו...וההבדל בינהם הם השטחים! 1 מוותרת על שטח מסויים וה2 לא...
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אם ראית חדשות 10, אז תגיד לנו מה השטח שליברמן היה מוותרישובים ערביים בעיקר.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר אני לא בדיוק מכיר את כל החורים בארץ אבל בעיקרון ליברמן ומר תולעת שניהם רוצים הפרדההעינין שליברמן יותר קשוח וזה לדעתי מה שהמדינה צריכה כרגעמר תולעת בשילטון יורים טילים על שדרות ומקומות אחרים ומה אנחנו עושים יורים טילים על מקומות ריקיםהגיע הזמן שיעלה מישהו נורמלי לשילטון שלא יעבור על זה בשקט
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים גם כשהיה שרון ירו קסמים-זה ממש לא טילים אם היו יורים כמה טילים שדרות כבר לא הייתה קיימת...
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים קדימה מתכננת לוותר על התנחלויות בגדה המערבית, אבל להשאיר גושי התנחלויותישראל ביתנו מתכננת לוותר גם על התנחלויות בגדה המערבית, אבל להשאיר גושי התנחלויות, ולשלוח את תושבי המשולש לחיות תחת שלטון החמאסלפי מה שאמרה לי אסתרינה טרטמן מישראל ביתנו הם גם רוצים לעשות את כל זה בהסכם
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים גם כשהיה שרון ירו קסמים-זה ממש לא טילים אם היו יורים כמה טילים שדרות כבר לא הייתה קיימת... אתה יודע בכלל מה ההבדל בין "טיל" לבין "רקטה" (קסאם, לצורך העניין) ? איזה אידיוט...
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אתה יודע בכלל מה ההבדל בין "טיל" לבין "רקטה" (קסאם' date=' לצורך העניין) ? איזה אידיוט... [/quote'] טיל=רקטה וטיל אמיתי יותר דומה לזה: ולא לצעצוע: ואתה האידיוט הכי גדול פה...
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר חברה תעשו טובה על תזהמו לי תדיוןלא פתחתי אותו בפורום כללי וזה לא דיון מטומטם
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים ישובים ערביים בעיקר. מה באמת? אני חשבתי שהוא הולך לוותר על יישובים בלגיים ואתה האידיוט הכי גדול פה... והכל עובר עלייך והקקה בידייך. כן כן אנחנו כבר מכירים את השטויות האלה של גן חובה.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים טיל=רקטה :lol: :lol: איזה טיפש... ההבדל היחיד בין טיל לרקטה הוא שלטיל יש מערכת הנחייה עצמית, בניגוד לרקטה שהכיוון שלה נקבע בזמן השיגור ע"י המשגר. הידעת? מעבורת חלל היא רקטה.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים כפי שאיסתרא בלגינא אמר, מדובר בלא יותר מאשר ספין של קדימה. נ.ב. אני מבקש להתייחס ל-The Freedom בכבוד הראוי לו. הוא אולי נשמע כמו ילד מפגר בן 14, אבל הוא למעשה מדען טילים מדופלם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.