עבור לתוכן

בעיה עם הדיסק קשיח, אין אליו גישה בווינדוס אך הוא מזהה אותו- עזרו לי בבקשה

Featured Replies

פורסם

לא יודע למה אתה לא מצליח להגדיר את הדיסק זה אמור לעבוד. תנסה להגדיר אותו בעזרת הווינדוס. לחצן ימני על המחשב שלי>ניהול >ניהול דיסקים ותראה אם הווינדוס מזהה אותו. אם כן תראה איך הוא מוגדר. אם הוא לא מוגדר כ LOGICAL לך לתפריט פעולה>כל המשימות>סמן מחיצה כפעילה. רק אל תשכח שהדיסק מסומן.

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הוא נמצא שם כUNALLOCATED ואין את האפשרות סמן מחיצה כפעילה , רשום להתקין דיסק,

אני זוכר שלא מזמן ניסיתי לעשות את זה וזה כזה רשם שהוא מתחיל לפרמט אותו, ומיד עצרתי....

פורסם

תעשה מה שאמרתי לך אבל אתה חייב לסמן אותו קודם ורק אחר כך להגדיר...

פורסם
  • מחבר

תעשה מה שאמרתי לך אבל אתה חייב לסמן אותו קודם ורק אחר כך להגדיר...

סמנתי אותו אבל יש רק את האפשרות:

initialize disk, וכאמר פעם שעברה שעשיתי את זה הוא התחיל לפרמט...- וביטלתי..

פורסם

שאתה מסמן את הדיסק למעלה בתפריט ראשי יש קובץ>פעולה>תצוגה>חלון>עזרה. תבחר בפעולה>כל המסימות>סמן מחיצה כפעילה. הפקודה תיהיה פעילה אך ורק אם סימנת את המחיצה...

פורסם
  • מחבר

שאתה מסמן את הדיסק למעלה בתפריט ראשי יש קובץ>פעולה>תצוגה>חלון>עזרה. תבחר בפעולה>כל המסימות>סמן מחיצה כפעילה. הפקודה תיהיה פעילה אך ורק אם סימנת את המחיצה...

סימנתי את המחיצה הגעתי לפעולה >כל המשימות... יש שם רק אפשר של new partition שגם עליה אי אפשר ללחוץ, ומתחת לזה יש פרופרטיז...

אם אני מסמן את הדיסק DSIK1 ככה זה נקרא, (ולא את המחיצה ) יש שם בפעולה >בכל המשימות יש את initialize disk...

אני משתגע מזה כבר :kopfpatsch:

פורסם

אולי כדי לפתור את הבעיה אז איך זה בכלל התחיל? אם תפרט אז אולי נוכל לגלות את שורש הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

הדיסק קשיח הרי עבד וזה.., עכשיו מדי פעם היה לי בעיה שלפעמים שאני מנסה להכנס לכונן יש מן הודעה כזו שאומרת שצריך לפרמט אותו... (הודעה כזו עם סימן קריאה צהוב אם אתה מכיר), עכשיו בד"כ זה הסתדר לי (הפעלתי מחדש ועבד...), בחודש האחרון זה פשוט לא הסתדר..., ניתקתי את הדיסק קשיח, חיברתי , עשיתי בביוס על DEFAULT, ולפני כמה ימים שחיברתי אותו הוא נהייה על UNALLOCATED.., עכשיו שמתי לב לזה:

כאשר חיברתי את הדיסק קשיח+ הסידירומים+דיסק קשיח נוסף (מחוברים לספק) המחשב עשה איתחול איך שהוא נדלק..

ניתקתי את החיבורי חשמל של הסידירומים ועבד... יש מצב אולי זה ספק?,

פורסם

יכול להיות איזה ספק? פרטים על החומרה...

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק ג'נרי אני חושב.. 230V

אממ בכללי כרטיס TV,

2 דיסקים קשיחים, 2 CDS כרטיס מסך ATI 9200 ...

פורסם

אם הספק שלך הוא 230v ובנוסף ג'נרי אז תחליף אותו בכל מיקרה.

פורסם
  • מחבר

בסדר אני אחליף אותו מתישהו,

אבל מה בסוף עם הדיסק קשיח?

פורסם

הדיסק שלך הלך קפוט.

אתה יכול לנסות אולי למפות חלקים לא נגישים של הדיסק בעזרת כלים של היצרן, ולנסות לשחזר מידע על ידי כלים יעודיים.

בכל מקרה, הדיסק מת.

פורסם

אני לא מסכים עם...Nemesis למהר להסיק מסקנה שהדיסק מת. אהההה....מה שכן אם הספק שלך ג'נרי ועוד הוא 230v אני מסופק אם הוא מסוגל לסחוב את המערכת הנ"ל. ובכלל יכול להיות שפה טמונה הבעיה. ושאני חושב עוד, גם בתקופה שמכרו מערכות כאלו לא היו שמים ספקים כאלו. 230v ??? בטח זה היה מחשב ג'נרי שדחפו לו רכיבים שמצאו בבוידם. מה שאני מציע תנסה להגדיר את הדיסק על מחשב אחר ואם הדיסק בסדר אני לא רואה שום בעיה להגדיר אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים