עבור לתוכן

המלצה על משחק "חבלזי על הזמנזי"

Featured Replies

פורסם

האם מישהו מכיר את המשחק Trackmania Sunrise ? (הכוונה למשחק המלא) זהו משחק מרוצים מטורף ומטריף עם גרפיקה מעולה מומלץ !! :xyxthumbs:

פורסם

שיחקתי בדמו, חמוד.

פורסם
  • מחבר

כמה תמונות מתוך המשחק :

10dz1.th.jpg

24ys.th.jpg

42fk.th.jpg

39gb.th.jpg

:hi:

אם אתם רוצים עוד תמונות יותר שוות להרים יד :xyxthumbs:

פורסם

זה חינמי?

פורסם

לא..

תגיד nos אתה משחק בTMN? אם כן איזה מקום בארץ?

פורסם
  • מחבר
link=topic=173143.msg1477806#msg1477806 date=1143226764]

זה חינמי?

יש את משחק הדמו ברשת הוא חינמי ,אך המשחק המלא זה סיפור אחר ,נופים משגעים , מכוניות שונות ,פשוט ממכר לגמרה ,לכל אלה שאוהבים מכוניות ומהירות ללא פשרות !!

:cool2:

פורסם

לא..

תגיד nos אתה משחק בTMN? אם כן איזה מקום בארץ?

כן, נכון להיום מקום 4 בארץ ו 105 בעולם

פורסם

ידעתי שהשם שלך מוכר לי

גם אני משחק

כינוי - nVIDIA

פורסם

האם מישהו מכיר את המשחק Trackmania Sunrise ? (הכוונה למשחק המלא) זהו משחק מרוצים מטורף ומטריף עם גרפיקה מעולה מומלץ !! :xyxthumbs:

מה זה הכותרת העליזה הזאת???

אני שיחקתי קצת בדמו עד שנמאס...אבל בסך הכל נראה משחק בסדר...

פורסם
  • מחבר

עובדה שיחקת רק בדמו אם היית משחק במשחק המלא אז גם אתה היית נדהם מהגרפיקה ,התמונות שהבאתי זה רק קצה הקרחון ,התחרויות מתרחשות בתוך ערים מרהיבות ,בכפרים ,וכן יש מבחר של מכוניות ,אני ממליץ מאוד למי שאוהב משחקי מרוצים !! :yelclap:

פורסם

TMN

מה השם המלא?

פורסם

TrackMania Nation

פורסם
  • מחבר

זהו השם של משחק הדמו ברשת המשחק המלא שמו Trackmania Sunrise !

פורסם

TMN זה לא דמו, זה פשוט משחק אחר ::)

פורסם
  • מחבר

זהו כן הדמו של המשחק ,החברה רצתה לפרסם את המשחק בכל העולם ,וכך ביחד עם nVIDIA הוציאה גירסה מקוצרת חינמית ,עם מסלולים רק בהצטדיון עם סוג רכב אחד נתנה לו שם נוסף Nation (אומות העולם) וכך יצרה משחק דמו ממכר שבו כל אדם יכול להתחרות באינטרנט מול אנשים אחרים מאומות אחרות ,ויש אפשרות גם להתאמן במשחק יחיד ,כאשר במשחק האמיתי יש עוד הרבה אפשרויות עם המון מסלולים ורכבים מדהימים !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים