עבור לתוכן

GNOME אינטרנט וצרות אחרות באובונטו

Featured Replies

פורסם

הורדתי והתקנתי לפני שבוע אובונטוף ההתקנה עברה חלק ובלי בעיות. כשאני מעלה את אובונטו עולה לי מסך הכניסה, אני מכניס שם משתמש וסיסמא ואז זה נכנס לי למערכת אבל כל מה שאני רואה זה מסך אפור ואני לא יכול לעשות כלום. עשיתי חיפוש בגוגל, ולפי מה שהבנתי הבעיה היא ש GNOME לא עולה והסיבה היא בעיית דריורים עם חלק מהכרטיסים מסוג 6600 nvidia ומעלה. יש לי 6800XT דרך אגב. מצאתי בגוגל איך לפתור את הבעיה אבל בשביל זה אני צריך להיות מחובר לאינטרנט, אבל אני לא יודע איך ךהתחבר. אז בנתיים ביטלתי את ההעלת GNOME ואני עובד רק בטקסט מוד.

אז מישהו יכול לעזור לי להתחבר לאינטרנט או לפתור את הבעיה עם GNOME. רק תיזכרו שבגלל הבעיה אני יכול לעבוד רק בטקסט מוד, כאילו שזה דרך הshell.

יש לי מודם מדגם motorola SB4200 והוא מחובר למחשב דרך ethernet.

פורסם

זה מודם כבלים לא? אם כן, פרסמתי פה לפחות איזה 4 סקריפטים להתחברות, קצת לחפש לפני אף פעם לא מזיק

פורסם
  • מחבר

סליחה היתי צריך לציין שניסיתי את מה שפרסמת בעבר אבל זה לא עובד ניתקלתי בהמון בעיות שונות ומשונות. כבר יש לי כאב ראש אם כול הקבצים, ניסיתי לפחות 5 קבצים שונים.

אם אתה יכולל בבקשה לתן הסבר בדיוק איזה קבצים אני צריך ואת סדר ההתקנה שלהם.

אם כבר הסברת איך לפתור את הבעיה העבר כנראה פיספתי את זה, אם אתה יכול לתת לי קישור להסבר זה יהיה מצוין.

פורסם

שוב לא הסברת אם אתה מחובר דרך כבלים או לא?

פורסם
  • מחבר

חחחח אופס. יש לי מודם כבלים ספק: נטויזין תשתית: הוט

תודה על העזרה

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

אבל ראיתי את זה כבר והבעיה ש cablecon.py לא ניתן להרצה. כלומר הוא מציג לי אותו כמו קובץ רגיל ואני לא יכול לעשות cablecon.py/.

פורסם

ההרצה של הסקריפט צריכה להיות

python cablecon.py

אם אני זוכר נכון אז אתה צריך להריץ כסודו (פשוט לרשום sudo לפני הפקודה).

מטי.

פורסם

אמ, בעיקרון ^^ נכון

ה "./" עובד רק אם לקבוץ יש הרשאת הרצה

פורסם

תעשה chmod +x cablecon.py

זה יתן לו הרשאה של executable ותוכל להריץ אותו ישירות

(רק תבדוק שהשורה הראשונה של הסקריפט מצביעה למיקום הנכון של python אצלך)

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על העזרה, עשיתי את זה, אבל הוא נותן לי הודעת שגיאה:

"cannot find pptp device", מישהו יודע איך לסדר את זה?

פורסם

המודם מחובר למחשב?

פורסם
  • מחבר

כמובן

פורסם

גם אצלי, בדיוק אותה הבעיה

פורסם

הסקריפט נמצא באותה תקייה שה ppptp-linux נמצא בה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים