פורסם 2006 במרץ 2119 שנים חעח אני קצת נוב בזה (רק היום נכנסתי) איך אני יכול להתחבר לאינטרנט? ניסיתי כמה דברים לא הצלחתי,גם שאלתי את הספקית והתשתית.. הם לא יודעים אממ ד.א יש לי כבלים ומודם של MOTOROLA SB4200
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מוזר איך אתה כותב פה { אולי זו שיטה חדשה בטלפטיה } סתם לא קיבלת אולי מהספק שלך חייגן ? { שם משתמש וסיסמה } תן עוד פרטים ... אגב אחלה מודם אפשר לעשות איתו קסמים
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר מוזר איך אתה כותב פה { אולי זו שיטה חדשה בטלפטיה } סתם לא קיבלת אולי מהספק שלך חייגן ? { שם משתמש וסיסמה } תן עוד פרטים ... אגב אחלה מודם אפשר לעשות איתו קסמים ברור אני מעלים איתו ארנבות אני עכשיו נמצא בווינדאוס אני משתמש בלינוקס אובונטו.. ניסיתי כמה דברים אבל זה לא הצליח
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים אתה כותב בקצרה ... וספת הסימנים שאתה עושה לנו בבית לא עוזרת תסביר את הבעיה ביותר מ 2 משפטים
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר טוב חח הנה יש לי את הלינוקס אובונטו.. צברתי את האימג' שלו,הכנסתי לCDROM נכנסתי לביוס ועשיתי בוט מסידי הפעלתי את המחשב מהתחלה והוא נכנס לי ללינוקס עד כאן הכל טוב ויפה אבל עכשיו אני רוצה להתחבר איתו לאינטרנט!! התקשרתי לספק (014) אמרו לי שהם לא תומכים בלינוקס (זתומרת זה אפשרי אבל הם לא יודעים איך) כנ"ל לגבי התשתית (HOT שישרפו אמן) התחלתי לנסות דברים.. אז נכון יש את הבאר למעלה? אז איפהשהוא שמה היה משהו עם NETWORKING... קיצר הכנתי IP וSUBNET UGETAWAY וכל מיני שיט.. עשיתי לו תחבר והוא עושה לי בסדר ואני נכנס לדפדפן וזה לא התחבר אז אני לא יודע לאיפה צריך להכנס כדי ליצור התחברות חדשה... מישהו יודע?
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים פירסמתי פה חייגן והנה עוד 2 שתבדקותשנו את zip ל tar.gzטוב, ככה מפעילים (זה מתיחס ל internet)sudo ./cablecon.pyזה ישאל אותכם כמה שאלות ואז יתחבר, בפעם הבאה שתרצו להתחבר, פשוט תריצו את אותו הדבר [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר הממממ איך אני מעביר?אני אנסה עם פלופיאבל יש דרך לזהות את הכוננים בלינוקס?ננסה תודה
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר כה שמתי לב הדבר הזה מעפן רצח =\ (הLIVE)יש מצב שאני אוכל להתקין גם לינוקס וגם WIN על אותו PC?ואז לבחור בבוט איזה אני רוצה להפעיל?
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר הצלחתי למצוא את הכוננים עם קצת פשפוש בהגדרותואני עכשיו מוריד את הלינוקס.. אין בזה שום סיכון שאני אתקין אותו בנוסף לWIN?אני רוצה תשובה מאדם בעל ניסיון
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים תאורטית יש סיכוןאם אתה לא יודע מה אתה עושה יש סיכוי גדול מאודאם אתה כן יודע מה אתה עושה ואתה עושה את זה נכון אז הסיכון קטן מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.