פורסם 2006 במרץ 2419 שנים עשיתי OC ל 920 מ 2.8 ל 3.2 שלי עכשיו הטמפרטורה במנוחה היא 15 מעלות ובמאמץ 32לפני ה OC הטמפרטורה במנוחה היתה יורדת ל 11 מעלות שזה ממש מצחיק ובמאמץ היא לא היתה עוברת את ה 26לא נראה לי כל הקטע הזה של הטמפרטורה במנוחה אבל משום מה במאמץ היא ניראת לי הגיוניעדיין זה 65 נאנו מיטר אבל לא צריך להגזיםאם למישהו יש את המעבד הזה או סתם מבין בזה אני ישמח לשמוע
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים עשיתי OC ל 920 מ 2.8 ל 3.2 שלי עכשיו הטמפרטורה במנוחה היא 15 מעלות ובמאמץ 32לפני ה OC הטמפרטורה במנוחה היתה יורדת ל 11 מעלות שזה ממש מצחיק ובמאמץ היא לא היתה עוברת את ה 26לא נראה לי כל הקטע הזה של הטמפרטורה במנוחה אבל משום מה במאמץ היא ניראת לי הגיוניעדיין זה 65 נאנו מיטר אבל לא צריך להגזיםאם למישהו יש את המעבד הזה או סתם מבין בזה אני ישמח לשמועתבדוק עם תוכנה אחרת, כנראה שיש טעות בקריאה, השתמש בתוכנה המגיע עם לוח האם שלך או בביוס.קירור אוויר או מים לא יכול לרדת את מתחת לטמפרטות החדר.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים ותכף תגיד לי שכל זה על קירור סטוק כן ?! אם תגיד שאתה גר בתוך מערה בהר החרמון אני יאמין לך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.