עבור לתוכן

זקוק לעזרה בCOD2 תקוע כבר שבוע

Featured Replies

פורסם

אתה צריך לעלות לדלת למעלה ואז מישהו ידבר איתך. אחר כך אתה יורד למטה ישר שאתה יורד אתה תראה מישהו תעמוד לידו הוא ייתן לך פצצה ואז אתה צריך להטמין כמה פצצות על עומדים ראשיים של הבית...

פורסם

הוא אמר שהוא ניסה את זה כבר 0אמרתי לו לעלות למעלה, אם הוא עשה או לא זה כבר משהו אחר :smile1:)

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לעלות לדלת למעלה ואז מישהו ידבר איתך. אחר כך אתה יורד למטה ישר שאתה יורד אתה תראה מישהו תעמוד לידו הוא ייתן לך פצצה ואז אתה צריך להטמין כמה פצצות על עומדים ראשיים של הבית...

עליתי וחכיתי, עמדתי שם כמה זמן וכלום לא קרה :s05:

אני רק שומע קולות של אנשים (מעבר לדלת)

פורסם

תנסה להיכנס HUH

פורסם
  • מחבר

תנסה להיכנס HUH

מה זה HUH ?!?

פורסם

סתם סמיילי כזה.. מביע תמיהה, משהו כמו זה - ::)

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה אתה הולך לדלת למעלה , יהיה שם איש הוא יהיה שם איזה 20 שניות ואז הוא יורד , תירד אחריו , הוא יביא לך פצצות , תחפש אותם ברחבי הבניין ותשים אותם , שתסיים צא מהבניין והבניין יתפוצץ.. דרך אגב סיימתי את המשחק , באמת משחק טוב כולכך נהנתי ממנו.. אחלה משחק..

:xyxthumbs:

פורסם

משימה ממש ממש בהתחלה

אתה עולה במדרגות,הרוסים מדברים ומסכימים שהם לא מוכנים להשאיר את הגרמנים בחיים

המפקד שלך אומר לך לרדת במדרגות ולקחת פצצות מהטכנאי

אתה יורד והטכנאי מוסר לך פצצות,אתה מציב אותן ב-4 מקומות בבנין [במקומות המסומנים לך] ומיד אחר כך אתה בורח אל מחוץ לבניין כמה שיותר רחוק ממנו [כי הוא הולך להתפוצץ....]

ברגע שיצאת מהטווח פיצוץ הם מפוצצים ת'עסק.

פורסם

נראה לי שיש לך את הבעיה שהיתה לי, המשחק לא עובד טוב עם מעבדי DUAL CORE לפחות לא עד שמתקינים את הפאץ' שמסדר את זה, אז תוריד את הפאץ' האחרון, נראה לי גרסא 1.2 וזה אמור לסדר לך את המשחק.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שיש לך את הבעיה שהיתה לי, המשחק לא עובד טוב עם מעבדי DUAL CORE לפחות לא עד שמתקינים את הפאץ' שמסדר את זה, אז תוריד את הפאץ' האחרון, נראה לי גרסא 1.2 וזה אמור לסדר לך את המשחק.

תודה אני אנסה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים