עבור לתוכן

יש לATI טכנולגיה כמו הSLI

Featured Replies

פורסם

יש לATI משהו כמו הSLI של NVIDIA(נודיה למי שלא הבין אותי) ואיך קורים לזה?

תודה מראש... :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

כן. CROSSFIRE.

פורסם

יש לATI משהו כמו הSLI של NVIDIA(נודיה למי שלא הבין אותי) ואיך קורים לזה?

זה בכלל לא דומה ל SLI

פורסם

הדיון הזה לא הולך להפוך לCF VS SLI.

הכוונה של פותח הדיון, עד כמ השאני הבנתי, היא האם לATI יש טכנולוגיה שגם מאפשרת ריבוי כרטיסי מסך.

מי שרוצה להדיין ולהסביר בקצרה את היתרונות והחסרונות מוזמן, אבל אני מודיע מראש שברגע שזה יהפוך לויכוח של מי הטכנולוגייה טובה יורת או אפילו ATI VS NVIDIA, הדיון ינעל וכל המגיבים שחרגו מהנושא יקבלו אזהרה.

פורסם

זה בכלל לא דומה ל SLI

כן זה דומה...ויש 2 סוגים של SLI :

1. 2 כרטיסי מסך שמחוברים ביחד.

2. כרטיס 1 עם 2 ליבות.

זה בעיקר נועד לרזולוציות גדולות + פילטרים ככה שזה מאוד תלוי במסך שלך אם אתה מעוניין לקנות מערך שכזה :)

פורסם

ה CF -CROSSFIRE דומה לSLI בזה שהוא גם נועד לחבר 2 כרטיסי מסך באותו מחשב (אולי בעתיד יותר מ2) כדי לקבל יותר כח עיבוד גראפי

אבל הארכיטקטורה של הטכנולוגיה CF היא שונה משל ה SLI

יש הרבה הבדלים ואם אתה רוצה תחפש יש מליון דינונים על יתרונות וחסרונות של כל טכנולוגיה

ההבדל הבולט ביותר בין שניהם זה שה CF משתמש בכרטיס מאסטר שאליו מתחבר הכרטיס השני

והכרטיס מאסר הזה צריך להיות גרסא מיוחדת ולא כל כרטיס

ובSLI אתה יכול לקחת כל 2 כרטיסים שתומכים בSLI (אותו דגם) ולחבר אותם

אם אתה רוצה עוד מידע

http://www.google.com/search?hl=en&q=SLI+vs+CROSSFIRE

פורסם
  • מחבר

כן זה דומה...ויש 2 סוגים של SLI :

1. 2 כרטיסי מסך שמחוברים ביחד.

2. כרטיס 1 עם 2 ליבות.

זה בעיקר נועד לרזולוציות גדולות + פילטרים ככה שזה מאוד תלוי במסך שלך אם אתה מעוניין לקנות מערך שכזה :)

אז יש SLI של שני כרטיסים על לוח ויש SLI שזה גם שני כרטיסים רק שני ליבות על כרטיס אחד??(כמו 4כרטיסים)

סליחה על ההקפצה פשות לאהיתי באינטרנט.

פורסם

כן ואפשר פשוט כרטיס 1 שיש לו 2 ליבות גם זה נחשב לSLI לא חייבים 2 כרטיסים שלכל 1 יש 2 ליבות כדי שזה יחשב כSLI...יש עוד דרך לעשות SLI לחבר 4 כרטיסים גם זה סוג של SLI.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי .

והתכנולגיה עוד לא יצא לשוק (של שני ליבות בכרטיס בSLI של 2)

פורסם

כן יצאה אבל היא מאוד מאוד מאוד לא משתלמת היא יקרה בטירוף ויש וזה לא מציג את הביצועים הנכונים ביגלל בעיות דריוורים ותאימות למשחקים....אם יש לך מסך שפועל ברזולוציות מאוד גבוהות ואתה אוהב לשחק עם פילטרים אז CF/SKI זה הדבר בשבילך אם לא אז זה מיותר בהחלט!

:)

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב רזולוציות גדולות כל כך כי ככה זה יותר קשה לי לכוון וזה אז אני משתמש ברגילות

תודה

פורסם

[ltr]crossfire is basically a better technology though it has a major drawback, crossfire boards sucks.

crossfire is better because:

- it supports up to 16 videocards or something like that, not sure, more than 2 anyways...

- there are about 4 possible configerution for a CF setup, most of them need a master card for load balancing, the simple, SLI-like mode, doesn't...[/ltr]

פורסם

כן יצאה אבל היא מאוד מאוד מאוד לא משתלמת היא יקרה בטירוף ויש וזה לא מציג את הביצועים הנכונים ביגלל בעיות דריוורים ותאימות למשחקים....אם יש לך מסך שפועל ברזולוציות מאוד גבוהות ואתה אוהב לשחק עם פילטרים אז CF/SKI זה הדבר בשבילך אם לא אז זה מיותר בהחלט!

:)

למעשה אני לא רואה איך גיימר (כל סוג של גיימר ) יכול להצטרך 2 כרטיסים כפולי ליבה??

2GB של GDDR3???????

זה יותר ממה שיש לי בRAM!! חחחח

קודם כל זה יקר בצורה לא שפויה גם בשביל אנשים ששופכים כסף על המחשב שלהם כמה שאני שופך מים בשירותים

ודבר שני זה בכלל לא נותן את ה BOOST לביצועים לעומת המחיר הלא לגמרי לא שפוי של מערכת כזאת

דבר שלישי מסך שתומך ברזולוציות כאלה קודם כל נורא קשה להשיג ודבר שני עולה הרבה מאוד כסף...(אני חושב שהבהרתי שמערכת כזאת עולה הרבהההההה כסף!!)

אני חושב שמערכת כזאת טובה אך ורק לדבר אחד....

חלומות רטובים :smile1:

פורסם

יש כזה דבר שכרטיס מסך אחד מחולק ל 2 כרטיסי מסך?

(אני לא מתכוון לכפול ליבה ולא ל2 כרטיסי מסך על לוח אם אחד)

פורסם

יש הסבר מצוין בסטיקי, חבל שאתה לא מחפש לפני שאתה מעלה דיונים לאוויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים