פורסם 2006 במרץ 2719 שנים כמה סיבות לחכות קצת ולקנות את הDS LITE בעתיד הקרוב תהיה יכולת לגלוש דרכו אבל בעיקר בגלל שתי משחקים mario kart הכי טוב שיצא! וsuper mario bros חדש שיוצא במאי! חוץ מזה...metrid prime tetris מטורף... mario and luigi... שלל משחקים נהדרים PSP לטעמתי...שוב עוד קונסולה שלא מחדשת כלום זה כמו לשחק בPS2 רק בקטן אז נכון יש גרפיקה יותר טובה...אבל זה לא הכל! ? אתה מעדיף לשחק מירוץ מכוניות ומכות במקום לשחק משחקים כייפים ומקוריים שממכרים? כמו שאמרתי...יש אנשים שבא להם לשחק את אותו דבר שוב ושוב אם כל הכבוד לPSP כמעט את כל המשחקים שהוא נותן יש בPS2 and so ולדעתי חבל לבזבז המון כסף בשביל זה
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר אני יגיד שוב, אם הייתי יכול לקחת PS2 לכל מקום לא הייתי מחפש קונסולה ניידת... בכל מקרה, אני די סגור על ה-PSP ואולי אזמין אתו היום בערב...
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אני יגיד שוב, אם הייתי יכול לקחת PS2 לכל מקום לא הייתי מחפש קונסולה ניידת... בכל מקרה, אני די סגור על ה-PSP ואולי אזמין אתו היום בערב...למה אתה לא יכול לקחת PS2 מוקטן+מסך LCD קטן?זה אולי לא מכשיר ניד אופטימלי אבל ביגלל הגודל וזמן הבטריה של הPSP גם הוא לא בדיוק ניד בגירסה הנוכחית
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר למה אתה לא יכול לקחת PS2 מוקטן+מסך LCD קטן? זה אולי לא מכשיר ניד אופטימלי אבל ביגלל הגודל וזמן הבטריה של הPSP גם הוא לא בדיוק ניד בגירסה הנוכחית אבל אם כזה דבר אני לא יוכל לשחק ברכבת\מטוס\שיעורים משעממים במיוחד (הסטוריההה )... =)
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אבל אם כזה דבר אני לא יוכל לשחק ברכבת\מטוס\שיעורים משעממים במיוחד (הסטוריההה )... =) ברכבת מטוס הבטריה הרגילה תיגמר מהר מאוד והPSP גדול בישביל שהמורה לא תבחין בו לצרכים שלך איך שאני מבין הכשיו עדיף הנינטנדו DS LITE אולי אין לא תמישחקי מכות ומרוצים הטובים שיש לPSP אבל הוא הרבה יותר ניד וגם ככה לא צריכים להיות זונות גרפיקה ברכבת או מטוס חוץ מיזה הPSP הוא כמו הIPOD =מושך גנבים
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר וגנבים מושכים דקירות... לא סתם, יש לי גם אייפוד וזה לא כלכך נורא... Oh mighty god of portable consoles please help me with my choice וואי, עכשיו אני חושב שאני יקנה DS... אני הפכפך... עכשיו, ראיתי תמונות פיתוח של ה-DS LITE, ות'אמת לא ממש ראיתי הבדל חוץ מהגודל החיצוני וחמישים גרם... גם המסכים שלו יותר קטנים? אני חושב שצריך לשנות את הנושא של הת'רד לBest portable console תודה!
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אחי עזוב אותך משטויותהכל אותו זבללך על מה שאתה הכי אוהבועל מה שיש הכי הרבה משחקים שאתה תאהב!וזהוו
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים ה-DS LITEקטן יותר,יפה יותר,ובהיר יותרהוא כבר הושק ביפן ואנשים ישנו מחוץ לחנויות לילה לפני...תקשיב ,אני מציע לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה קונה...אולי באמת זה לא בשבילךאבל אני יודע שבשבילי ה-DS הוא עדיף בהרבהPSP בשבילי זה עוד קונסולה עם אותם משחקים ... פשוט בגירסאות ניידות...מה אני צריך NFS וכל החרטאות האלה...נכון יש גם לDS אבל זה 3rd partyהמשחקים של נינטנדו באמת הרבה יותר מעניינים ומקוריים...הtouch screenנותן המון אפשריות ... ויש לך מגוון שונה של משחקיםאם אתה רוצה FPS יש לך את Metroid Prime: Huntersמשחק מטורף עם אפשרות למשחק באינטרנט וגם עם בוטים...אני מציע לך לראות סיקורים עליושתי משחקים מסדרות המשחקים בין הגדולות ביותר יצאו לDSSuper Mario Brosראיתי את הוידאו וזה נראה נהדר...סדרת הפלטפורמות הכי טובה שיש...אני פשוט לא מאמין שהולך לצאת חדש!כבר הייתי בטוח שהעידן הזה נגמרהמשחק השני שהולך לצאת והוא לטעמי מהסדרה הכי טובה של משחקים שנוצרהLegend of Zelda: Phantom Hourglassגם אני מציע לך להסתכל על סרטים של המשחק הזה...תאריך שיחרור עדיין לא ידועאם אתה רוצה לשחק מירוצים יש לך אתmario kart dsשנחשב למריו קארט הטוב ביותר שנוצר...יש בו אינסוף שלבים ואפשרות לשחק באינטרנט...ויש רק ביקורות טובות...אין כמו המשחק הזה תאמין לי עם כל הNFS והחרטאות האלו....יש גם גירסא חדשה לטטריס...יש שם כל כך הרבה אפשריות לשחק וגם עם השימוש של ה touch screenמה עוד אפשר לבקש?Nintendogs Super Mario 64 DS Wario Ware Touched!Animal Crossing: Wild WorldCastlevania: Dawn of SorrowMario & Luigi: Partners in TimeSonic RushAdvance Wars: Dual StrikeMeteosבקיצור מה אני יגיד לך...בחירה שלךסתם רשמתי לך משחקים ממש טובים שיש לקונסולה...לגבי פריצה...צריך לקנות איזה כרטיס ועוד משהו...אני אישית הולך לקנות DS LITEמתי שיגיע לאירופה או ארה"ב
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים רק תשים לב לכל המשחקים הטובים של הDS שהמלצת לואולי 75% מהם זה משחקים של מאריו וכאלהאז כמו שאני אומר זה הכל תלוי במחשקיםאם אתה אוהב את מאריו וחבורתו לך על הDSאם אתה רוצה משחקים קצת פחות ילדותיים לך על ה PSP
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים תגיד לי למה אתה חושב שאם זה מאריו זה ילדותי?! אהמה עושה את mario kart , super mario bros ילדותי?!ואם זה ילדותי אז ואללה אני ילדואגב המלצתי על 13 משחקים ומהם 4 הם של "מאריו"איזה 75 אחוזותקרא ביקורות על כל המשחקים שהמלצתי ותמצא ביקורות טובות על ידי אנשים מבוגרים במקום סתם לשפוט לפי השם,תנסה את המשחק לפני.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים חחח מה אתה מתצבן לא אמרתי שאתה ילדאני רק אומר שמשחקים של מאריו הם משחקים שמיועדים לקהל שחקנים יותר צעירזה נכוןזה שאתה אוהב לשחק בזה אין בזה שום דבר רע גם אני עדיין משחק לפעמים בסופר מריו על המגאסון (מי שעדיין זוכר את זה)לא התכוונתי לפגוע בךמצטער
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים חחח מה אתה מתצבן לא אמרתי שאתה ילדאני רק אומר שמשחקים של מאריו הם משחקים שמיועדים לקהל שחקנים יותר צעירזה נכוןזה שאתה אוהב לשחק בזה אין בזה שום דבר רע גם אני עדיין משחק לפעמים בסופר מריו על המגאסון (מי שעדיין זוכר את זה)לא התכוונתי לפגוע בךמצטערלGBA היה הרבה מאוד מישחקי RPG ומישחקי אסטרטגיה בתורות שביכלל לא היו ילדותים ועוד הרבה מישחקים אחרים בוגריםוהמגמה נימשכת בDS זה שהרבה מהמישחקים של נינטנדו מגיעים בגרפיקה ילדותית ומוזיקה ילדותים לא אומר שאין הרבה חברות צד שלישי שמיצרותמישחקים "בוגרים" לDS כמו זה-http://www.gamespot.com/ds/action/castlevania/review.htmlלדוגמהוחוץ מיזה מישחקי מאריו כיפים למרות שאתה לא צריך להרוג שם זונות וליגנוב מהן תכסף
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים חחחח מה יש לך מלהרוג זונות ולגנוב כסף?? :lol: לא כל המשחקים הם כמו GTA תאמת אני ראיתי רק נספר קטן של משחקים ל PSP במו עיני NFS אקס מן ועוד כמה אבל הם פשוט נראים מדהיםםם
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים חחחח מה יש לך מלהרוג זונות ולגנוב כסף?? :lol: לא כל המשחקים הם כמו GTA תאמת אני ראיתי רק נספר קטן של משחקים ל PSP במו עיני NFS אקס מן ועוד כמה אבל הם פשוט נראים מדהיםםם הם פורטים של הPS2 שקצת הורידו להם תאיכות ביגלל זה הם ניראים טוב אבל הבעיה שהם גומרים תבטריה הרגילה של ה תוך 4-3 PSP שעות ובקשר למסכים של הDS LITE הם באותו גודל רק איכותים יותר http://www.gamespot.com/features/6145347/index.html
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים חחח מה אתה מתצבן לא אמרתי שאתה ילדאני רק אומר שמשחקים של מאריו הם משחקים שמיועדים לקהל שחקנים יותר צעירזה נכוןזה שאתה אוהב לשחק בזה אין בזה שום דבר רע גם אני עדיין משחק לפעמים בסופר מריו על המגאסון (מי שעדיין זוכר את זה)לא התכוונתי לפגוע בךמצטערלא הם לאזה שרשום מאריו לא הופך את זה לילדותיאתה יודע אנשים משחקים את זה כי אוהבים את ה"franchise" של מאריומה לעשות,זאת עובדהושיצא super mario brosאתה תראה כמה אנשים יקנו אותו שהם לא ילדיםוואללה,אז מה עם זה מצוייר!?!?אל תדבר שטויות...יום טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.