עבור לתוכן

PSP Vs. DS

Featured Replies

פורסם

hmmm מחשב? אפשר לחשוב שחברות מפסיקות לייצר משחקים למרות שהם נפרצים תוך 24 שעות...

הסיבה היח' שגם אין אימולטורים לקונסולות חדשות היא שהאנשים בעסק מעדיפים להרוויח על הצ'יפים שהם מתכננים ומוכרים.

חחחחחחחח

תאמת זה די נכון

• תגובות 77
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

hmmm מחשב? אפשר לחשוב שחברות מפסיקות לייצר משחקים למרות שהם נפרצים תוך 24 שעות...

הסיבה היח' שגם אין אימולטורים לקונסולות חדשות היא שהאנשים בעסק מעדיפים להרוויח על הצ'יפים שהם מתכננים ומוכרים.

בהתייחס לעובדה שמלא משחקי מחשב חדשים משתמשים בהגנת STARFORCE ובהגנת SECUROM 7.5 שאלה הגנות בלתי פריצות בעליל,הייתי אומר שזה כן משתלם לחברות משחקים.

[מרבית משחקי סטארפורס המוגנים היטב בקושי נפרצו ורק יצאו להם CLONE DVD או CLONE CD...משמע-העתק של המשחק עם ההגנה לא פרוצה...וכדי לעבור את הגנת סטארפורס אתה צריך לנתק פיזית כוננים מהמחשב שלך...תהליך שמרבית האנשים לא מוכנים לעשות]

חוץ מזה,שבחצי שנה-שנה הקרובות שיטת הקריאה של הדיסקים הולכת להשתנות בהגנה [לא זוכר את השם,אבל עד היום לא השתמשו בו מכיוון ויש כוננים ישנים שלא תומכים בה,אבל עכשיו החליטו לעזור אומץ ולהחליף שיטה] מה שאומר שהגנות העתידיות במשחקים יוכלו לנטרל לחלוטין את כל תוכנות הכוננים הווירטואליים,מבלי שום יכולת של הכוננים הווירטואליים לעקוף אות זה...

[לא זוכר מה ההסברים,אבל קראתי פירוט ארוך מאוד בפורומים של DAEMON TOOLS]

פורסם

אני בספק, את סטארפורס פרצו, פשוט רק קבוצה אחת עשתה את זה ולכן הם לא יכולים לפרוץ את כל המשחקים שקיימים

אני לא רואה איך הגנה בצד הקצה יכולה להיות חסינת פריצה, השלב הבא יהיה שהמשחק יהיה באינטרנט ויוכל לרוץ רק דרכו

פורסם

StarForce זה קקה אני לא קונה משחקים עם ההגנה הזאת, היא מתקינה דרייבר לתוך המחשב שלך שמשבש הכל.

הורס ריידים, צורבים, משבש כוננים מה לא...

פורסם

ועל זה נאמר

http://www.penny-arcade.com/comic/2006/03/15

סטאר פורס הם תאגיד רשע, שימותו, אחרי שראיתי את זה קניתי את גאלסיב 2

פורסם

ד"א אני עדיין מנסה לקבל מStarForce את ה10000 דולר שהם הבטיחו לכל מי שמוכיח שההתקנה שלהם הרסה משהו.

הרסה Raid של 400gb בן יותר מ6 שנים הם המון מידע יקר ערך, הצלחנו לשחזר פחות מ8% מהקבצים.

פורסם
  • מחבר

ד"א אני עדיין מנסה לקבל מStarForce את ה10000 דולר שהם הבטיחו לכל מי שמוכיח שההתקנה שלהם הרסה משהו.

הרסה Raid של 400gb בן יותר מ6 שנים הם המון מידע יקר ערך, הצלחנו לשחזר פחות מ8% מהקבצים.

פאק איזה באסה!!!

פורסם

דרך אגב יש לי משחק שאני לא מצליח להשיג אותו פרוץ

אני רוצה לקנות אותו והוא ישן מאודדדדדדדדדד דאוס אקס הראשון

מישהו יכול לשלוח לי חנויות שעשויות למכור אותו לפרטי כדי לא להמשיך ולסטות מהדיון

גם ככה אנחנו סטינו יותר מדי

תחזרו לדיון

פורסם

אני לפי דעתי אני ממליץ על PSP למרות שיש לי DS למה אני לא ממש מרוצה מהDS אני מרוצה ממנו אבל כמו שההיתי מרוצה מPSP אבל אם אתה לא רוצה לבזבז כסף אז תקנה DS אם אתה רוצה להשקיע אז תקנה PSP

פורסם
  • מחבר

סבבה! קודם כל, אני רוצה להודות לכול מי שעזר לי! :xyxthumbs::yelclap::xyxthumbs: החלטתי ללכת על ה-PSP. ;D

עכשיו השאלה היא איפה לקנות? בארץ? בחו"ל? איפה בארץ?

תודה לעונים!

פורסם

מספר תיקונים

1. DS אפשר לגלוש בינטרנט יש לו WIFI ( לחדש יש WIFI מובנה)

2. בקשר למשחקים "לילדים" הרי כל המשחקים הם לילדים אז מה זה הקטע המפגר של משחקים לילדים?

ל DS יש מבחר משחקים הרבה יותר רחב ויש הרבה אמולטורים מגניבים שיכולים להריץ הרבה יותר משחקים

היתרונות שלהם אחד על השני

DS

1. יש לו 2 מסכים ( ודיי איכותים )

2. הגודל , במיוחד של ה DS LITE החדש קטן וסקסי

3. חיי הסוללה הרבההההההההה יותר ארוכים ב DS

4. הרבה יותר קל להשיג משחקים לDS והמשחקים הרבה יותר זולים

5. הרבה יותר קל גם ל"השיג" משחקים ( warez )

6. מבחר עצווווווווווום של משחקים

7. משחקים מקוריים מאוד, וגרפיקה הכי שווה בעולם! ( 2d )

אני פשוט מת על הסגנון הזה .

יתרונות של ה PSP

1. מסך גדול ורחב

2. גרפיקה מאוד מרשימה

זהו:)

פורסם
  • מחבר

תודה הרפס (חחח מזה הניק הזה?)! אבל עכשיו אני שוב בהתלבטות... :nixweiss:

פורסם

מספר תיקונים

1. DS אפשר לגלוש בינטרנט יש לו WIFI ( לחדש יש WIFI מובנה)

2. בקשר למשחקים "לילדים" הרי כל המשחקים הם לילדים אז מה זה הקטע המפגר של משחקים לילדים?

ל DS יש מבחר משחקים הרבה יותר רחב ויש הרבה אמולטורים מגניבים שיכולים להריץ הרבה יותר משחקים

היתרונות שלהם אחד על השני

DS

1. יש לו 2 מסכים ( ודיי איכותים )

2. הגודל , במיוחד של ה DS LITE החדש קטן וסקסי

3. חיי הסוללה הרבההההההההה יותר ארוכים ב DS

4. הרבה יותר קל להשיג משחקים לDS והמשחקים הרבה יותר זולים

5. הרבה יותר קל גם ל"השיג" משחקים ( warez )

6. מבחר עצווווווווווום של משחקים

7. משחקים מקוריים מאוד, וגרפיקה הכי שווה בעולם! ( 2d )

אני פשוט מת על הסגנון הזה .

יתרונות של ה PSP

1. מסך גדול ורחב

2. גרפיקה מאוד מרשימה

זהו:)

בDS עדין אתה לא יכול ליגלוש באינטרנט אבל זה יתאפשר בעתיד כניראה דרך תוסף

וגם לישן יש WIFI מובנה

מה שאתה כן יכול זה לשחק במולטיפליר במישחקים שתומכים בזה בחינם נגד שחקנים מכל העולם

ותאפשרות הזות יש גם לPSP

יתר הדברים נכונים רק תוסיף את זה שלPSP יש פורטים טובים מהPS2 ושהוא משמש גם כנגן מוזיקה וסרטים (מצריך כרטיס זיכרון בגודל נורמלי

בישביל שזה באמת יהיה נגן סרטים ומוזיקה)

אני אישית מעדיף תDS אבל פותח הדיון אמר שהוא רוצה מישחקי מרוצים מכות וכו ככה שבישבילו הPSP תיהיה בחירה יותר טובה

פורסם
  • מחבר

טוב אני כנראה יקנה PSP מאיביי... הרבה יותר זול!

רציתי להודות לכולכם, ויש שאלה אחרונה: האם יש ל-PSP "איזורים" כמו ב-PS2?

תודה רבה לכולם!!!!!!!!!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

כן יש איזורים

חיסרון נוסף ל PSP

"

בDS עדין אתה לא יכול ליגלוש באינטרנט אבל זה יתאפשר בעתיד כניראה דרך תוסף

וגם לישן יש WIFI מובנה ,- לישן אין WIFI מובנה, יש לחבר שלי את ה DS הישן והוא היה צריך לקנות WIFI

מה שאתה כן יכול זה לשחק במולטיפליר במישחקים שתומכים בזה בחינם נגד שחקנים מכל העולם

ותאפשרות הזות יש גם ל PSP - זה נכון , והוא אמר שזה ממש מגניב כל הזמן שהוא נמצא ליד HOTSPOT הוא משחק משחקי ONLINE

יתר הדברים נכונים רק תוסיף את זה שלPSP יש פורטים טובים מהPS2 ושהוא משמש גם כנגן מוזיקה וסרטים (מצריך כרטיס זיכרון בגודל נורמלי

בישביל שזה באמת יהיה נגן סרטים ומוזיקה)

גם ב DS אפשר לשמוע מוזיקה ולראות סרטים על ידי כרטיס מיוחד שנותן את האופציה הזאת ( יש הרבה מאוד אביזרים משלימים ל DS )

אפילו מתאם טלויזיה אנלוגי יש לו

"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים