עבור לתוכן

בעיות Video-In עם reference drivers על ASUS 8200

Featured Replies

פורסם

מאז שהתחלתי לעבוד עם Detonator 21.XX (כרגע 85) פונקציות ה-Video-In של ה-ASUS8200 לא עובדות. מוציאות הודעת שגיאה על i2c.dll.

ניסיתי להתקין מחדש את ה-wdm driver ולא עזר.

מצד שני הדרייברים של asus עושים צרות עם כל מיני דברים שמתעופפים (אפילו לא הגעתי לשלב של לבדוק הפרשי ביצועים עם 3dmark2001).

האם מישהו הצליח להפעיל capture על כרטיס כזה או asus7700 עם פונקציונליות דומה, כאשר הוא משתמש ב-reference driver ולא הדרייבר המקורי של asus ?

פורסם

בשביל להשתמש בפונקציות המיוחדות בכרטיס של אסוס אתה חייב להשתמש בדרייברים שלהם.

לא מדובר פה על איזו הגנה מטופשת כי הם רוצים שתשתמש דווקא בדרייברים שהם מוציאים, אלא זה פשוט בגלל שרק בדרייברים שלהם יש את התוספות שמאפשרות למערכת ההפעלה לתקשר עם הצ'יפים הנוספים על הכרטיס...

פורסם
  • מחבר

זה היה הניחוש הפסימי שלי... cwm3.gif

אם כך המצב, האם יש אפשרות להתקין שני כרטיסים במקביל באופן וירטואלי ולבחור להשתמש בדרייבר שונה לכל אחד מהם (אחד reference ואחד asus)

מעצבן קצת להתקין מחדש את ה-driver כשרוצים להשתמש בוידאו-IN (למרות שהוא די מאעפן בכל מקרה...) - אע"פ שקלות ההתקנה של ה-driverים הנ"ל די מדהימה. כולה boot אחד קליל...

מי יודע - אולי בשביל אפליקציות וידאו אני אייצר עותק נקי נפרד לחלוטין של כל ה-windows cwm11.gif

פורסם
  • מחבר

על פרופיל משתמש בווינדוז, שמעת ?

כן, רק אף פעם לא חשבתי שזה רלוונטי גם לחומרה. אם אתה חושב שזה יעבוד זה נראה לי בהחלט פתרון מעניין.

אגב, המדובר ב-win98.

פורסם

באמת מה זה הפרופילים האלה? אני ידעתי שזה לגבי הגדרות, אבל לא ממש בדקתי לגבי זה... SO WHAT IS IT?

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים