עבור לתוכן

בעיית קירטועים במשחק FEAR , מה לשנות/להוריד ?

Featured Replies

פורסם

אל תתבאס אחי ;) כמה פעמים אפשר להגיד לך, אולי זה לא נראה לך כלכך הגיוני אבל המשחק הזה הוא ממש ממש ממש כבד!!!

וקראתי את מה ששלחתה וכנראה שזאתי הבעיה, רק חבל שאין מה לקות את זה בזמן הקרוב כי זה רק עומד לצאת וכשזה יצא זה יהיה ממש יקר וגם לא כלכך טוב- זה רק PCI הרגיל ו-128mb. אבל יש עוד מלא משחקים חדשים שיעבדו אצלך בלי בעיה, והמשחק FEAR הוא ממש השקעה שלא תראה הרבה בזמן הקרוב.

צודק.

אבל, רק שתדע, שלפעמים שאני נכנס למקום שעוד לא הייתי במשחק אז יש תקיעה של איזה שנייה, ואז זה ממשיך סבבה... אי אפשר, בכל זאת המשחק הזה כבר בטירוף. אז לא נורא אם זה נתקע קצת. העיקר שהוא שחיק,ושאפשר לירות ולזרוק רימונים מבלי שהמחשב ישתגע מרוב אפיקולציות שהוא צריך לחשב...

• תגובות 38
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, נכון, ככה זה תמיד שהגעתה למפה/שטח שעוד לא הייתה בו תמיד יש קצת תקיעות, כמו כל פעם שהמחשב טוען שלב חדש לוקח לו זמן.

חוץ מזה, זה עובדה ( לפי המפרט שלך ) שיש לך מחשב מצוין והוא יחזיק לעוד הרבה זמן אז תהנה ממנו כמה שתוכל ועם חיוך על הפנים :xyxthumbs:

פורסם

כן, נכון, ככה זה תמיד שהגעתה למפה/שטח שעוד לא הייתה בו תמיד יש קצת תקיעות, כמו כל פעם שהמחשב טוען שלב חדש לוקח לו זמן.

חוץ מזה, זה עובדה ( לפי המפרט שלך ) שיש לך מחשב מצוין והוא יחזיק לעוד הרבה זמן אז תהנה ממנו כמה שתוכל ועם חיוך על הפנים :xyxthumbs:

מה מחשב מצויין חח הייתי מת לאיזה AMD, מה שהפליא אותי זה שהוצאתי כל כך הרבה ב3dmark06 .. לCPU, תראה... אני לא יודע איך חחח :P

אבל אני מרוצה. זה מחשב של פאקינג שנתיים +... איך הוא עדיין כזה טוב....!?!!?!? פרסקוט 2.8 ישן.

f6d952f967.jpg

וזה עוד שההגדרות בווינדוס על application conlrolled ו image על quality ...!!!

פורסם

חחח

אבל מה רע ב-INTEL? הם מצוינים!!!

אולי מחשב של שנתיים אבל שידרגתה אות- 7800GS זה לא צחוק, זה לר בא ברגל :cool2:

ואיך עשיתה את הבדיקות האלה במחשב שלך? תסביר לי, אני גם רוצה להעמיד במבחן את המחשב שלי :)

פורסם

www.futuremark.com

תוריד

3dmark05

ו

3dmark06

תריץ, תביא לפה תתוצאות.

פורסם
  • מחבר

תשמעו רגע מה קורה ... נראה לי שהצלחתי להבין מה קורה עם המחשב במשחק ....

בקיצור הורדתי את כל ההגדרות על המינימום שבמינימום רק כדי לראות איך המחשב מגיב בקיצור הקירטועים נשארו בדיוק כמו שהיו

כשההגדרות היו על מקסימום ... מה הקטע פה .. הקרטועים מלווים ברעשים מכיוון ההרדיסק כמו שמישהו כאן אמר כשמגיעים למין מצב

שבו המשחק צריך לטעון משהו תוך כדי תנועה אז מתקבל הקרטוע ובכלל עכשיו עוד יותר אני שם לב שההרדיסק שלי מרעיש בצרורות ..

מכאן אני מסיק שמשהו דפוק בהרדיסק ... (לפחות ככה זה נראה) ..

האם אני יכול לבדוק אותו עם איזה תוכנה אמינה ? ? ?

למרות שההרדיסק הוא הרכיב היחידי שלא הוחלף במחשב הוא בכל זאת עבר איחוי לא מזמן על ידי התוכנה דיסקיפר , יש מצב אולי

זה דפק לי משהו ?

ואוליי יש אפשרות להביא את ההרדיסק למצב אופטימלי (לא פרמוט) ...

פורסם

זה לא ההארדיסק... אני כתבתי את דעתי למעלה.. שזה נגרם עקב המעבד שלא יכול לנצל את מהירות הכרטיס עד הסוף מפני שהוא לא מספיק לחשב אפיקולציות פיסיקליות במשחק... מה זה אומר בפועל? שזה נראה כאילו זה הכרטיס מסך, אבל זה בעצם המעבד... נחכה לקונרוי :P

פורסם
  • מחבר

זה לא ההארדיסק... אני כתבתי את דעתי למעלה.. שזה נגרם עקב המעבד שלא יכול לנצל את מהירות הכרטיס עד הסוף מפני שהוא לא מספיק לחשב אפיקולציות פיסיקליות במשחק... מה זה אומר בפועל? שזה נראה כאילו זה הכרטיס מסך, אבל זה בעצם המעבד... נחכה לקונרוי :P

וואלה זה דווקא בכלל לא הבעיה מסתבר שעליתי על הבעיה ואני יסביר ...

אצלי יש שלושה מחיצות C D E עכשיו הזכרון הוירטואלי מקוון רק על כונן C ועל שניי הכוננים האחרים זה על "NO PAGING FILE "

ועל אף כשאני נמצא עם הסמן על כונן C - הוא מראה לי שההקצאה היא לכל שלושת הכוננים אבל בפועל זה לא ככה למה את המשחק התקנתי על כונן D ,

לכן ניגשתי ישירות לכונן D והקצאתי לו בדיוק כמו שהקצאתי לכונן C והבעיה נעלמה ..כלומר העלתי את כל ההגדרות למקסימום והמשחק זרם בצורה טובה

רק שוב כמו שכבר אמרו מעליי לפעמים יש טעינה של מצבים חדשים במשחק אז מרגישים מין עצירה קטנה אבל ממש לא משהו קריטי ...

אז וואלה אני דיי מרוצה ........ סוף סוף :cool2:

פורסם

שמח בשבילך אחי :xyxthumbs:

לי יש רק מחיצה אחת- C וזה הכי נוח לדעתי וגם הכי טוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים