עבור לתוכן

בעיית קירטועים במשחק FEAR , מה לשנות/להוריד ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה הפעלתי את המשחק ובדיוק מישהו התקשר אליי אז עשיתי אסקייפ ( לצאת לפאוס ) וכשחזרתי הכל רץ חלק .

כאילו לוקח לו זמן לטעון טקסטורות או משהו כזה ...

מה הקטע יש את המנורה שמראה כמה המעבד עובד היא לא מפסיקה לעבוד כשאני טוען את המשחק וזה ממשיך עד שאני לא משאיר את המערכת עובדת ככה בלי לגעת בכלום איזה עשר דקות .

• תגובות 38
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אומנם ל-feare יש מנוע זללן של משאבים, אבל לפי המפרט שלך זה לא נראה הגיוני!

אני משחק עם 6800gs ברזולוציה של 1280x1024 על הגדרות גבוהות ורץ יפה.

לדעתי תבדוק כמה דברים,

1. תהליכים שרצים ברקע במחשב.

2. תבדוק אם האופציה הצללות רכות כבויה, softshadow

3. הגדרות של המנוע הפיזיקלי של feare, אם הוא על הגדרות גבוהות הוא הורג את fps.

4. תוכנות כמו מסנג'ר ודומים לסגור!

5. אנטי וירוס של נורטון, אם הוא מכוון על סריקה בזמן אמת, הוא מאיט את המחשב.

6. כמובן לבדוק אם המחשב לא נדבק במזיקים, ספיי, רוגלות וסרגלים מוזרים.

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני בטוח ששום תהליך מלבד נורטון לא פועל על המחשב . (יש לציין יותר נכון אינטרנט סקיוריטי), מעבר לזה נראה לי שההגדרות של

SOFTSHDOW כן עובדות .

מעבר לזה אני בטוח שאין רוגלות ושאר המזיקים ומכאן נובעת השאלה איך אני מבטל את הסריקה בזמן אמת שתיארת מעליי ..

תודה

פורסם

אני בטוח ששום תהליך מלבד נורטון לא פועל על המחשב . (יש לציין יותר נכון אינטרנט סקיוריטי), מעבר לזה נראה לי שההגדרות של

SOFTSHDOW כן עובדות .

מעבר לזה אני בטוח שאין רוגלות ושאר המזיקים ומכאן נובעת השאלה איך אני מבטל את הסריקה בזמן אמת שתיארת מעליי ..

תודה

קודם כל תבטל מהר את ה-SoftShadow, סתם פיצ'ר תובעני,

אפילו מערכות SLI מתקשות כאשר הוא מופעל!

תחפש בהגדרות של נורטון אופציה שנקראת- Real Time Scan או protection,

אני פשוט לא זוכר, כי כבר אני עברתי ל-avg.

פורסם

שמע, לי גם יש - 1GB וכרטיס מסך 7800GT ואני גאה לומר שהמשחק עובד לי חלק על רזולוציות גבוהות :cool2:

יכול להיות באמת שכמו שאמרו כבר מקודם זה בגלל כל מני וירוסים וכאלה, תזהר מדברים כאלה מאוד!!!

וגם תוריד את כל האפקטים שמכבידים בלי צורך על המחשב כמו האנטיאנלייזינג והצללים.

חוץ מזה המשחק -FEAR הוא אולי המשחק הכי כבד שיש אז...

פורסם
  • מחבר

שמע, לי גם יש - 1GB וכרטיס מסך 7800GT ואני גאה לומר שהמשחק עובד לי חלק על רזולוציות גבוהות :cool2:

יכול להיות באמת שכמו שאמרו כבר מקודם זה בגלל כל מני וירוסים וכאלה, תזהר מדברים כאלה מאוד!!!

וגם תוריד את כל האפקטים שמכבידים בלי צורך על המחשב כמו האנטיאנלייזינג והצללים.

חוץ מזה המשחק -FEAR הוא אולי המשחק הכי כבד שיש אז...

אם כמו שאתה אומר אני יורד את האנטי אלייסינג וההצללות אז מה יפריד את הכרטיס שלי מ 6600 הרי בשביל הדברים האלו השקעתי לא ?!

פורסם

שמע, אתה אומר שזה מקרטע לך, לא אני.

ותנסה להוריד אחד אחד עד שזה יעבוד חלק, ולא תמיד תרגיש כזה הבדל.

ואני חוזר ואומר, FEAR זה משחק כבד ברמות ( וגם מפחיד ברמות :o)

פורסם

לי יש 7800GS, והמשחק רץ לי חלק על הגדרות max. פרט לsofshadows וFSAA שהורדתי.

פורסם

וזה רק מחזק את עמדתי :)

פורסם
  • מחבר

ומה עם האנטי אלייסינג ? כמה הוא אצלך .... אם זה לא קשה לך להעלות תמונה או שתיים שמראות איזה הגדרות אני אודה לך מאוד

רק כדיי להיות בטוח .

אגב יש לי עוד שאלה שמופנת גם דן-דקל וגם ליובל1101 מה עם ההגדרות של הקול הם גם קשורות לעומס שעל המעבד לא ?

האם אתם שומעים עם כרטיס קול חיצוני ?

פורסם

לגבי ההגדרות של הקול.. אין לי מושג לגבי זה :P

אבל שניה, אני יעלה תמונות ויביא לפה.

עריכה: הנה תמונות:

6b879f5765.jpg

ae9f766412.jpg

פורסם

אני בטוח ב-90% שההגדרות של ה-AUDIO לא משפיעות בכלל, ואם כן אז לא מרגישים כלום.

אל תדאג לזה, הקירטועים גם יורת קשורים לכרטיס מסך שלך, כי זה קשור לביצועים הגראפיים ולכן זה לא קשור ( ה- AUDIO ), אז אל

תדאג לזה בכלל, תתייחס רק ל- VIDEO.

ההגדרות של ה-AUDIO קשורות כמובן לכרטיס קול שלך ולרמקולים שלך, אז במקרה הזה, עזוב אותם בצד.

ולא, אני לא שומע עם כרטיס קול חיצוני.

פורסם

אני בטוח ב-90% שההגדרות של ה-AUDIO לא משפיעות בכלל, ואם כן אז לא מרגישים כלום.

אל תדאג לזה, הקירטועים גם יורת קשורים לכרטיס מסך שלך, כי זה קשור לביצועים הגראפיים ולכן זה לא קשור ( ה- AUDIO ), אז אל

תדאג לזה בכלל, תתייחס רק ל- VIDEO.

ההגדרות של ה-AUDIO קשורות כמובן לכרטיס קול שלך ולרמקולים שלך, אז במקרה הזה, עזוב אותם בצד.

ולא, אני לא שומע עם כרטיס קול חיצוני.

אני לא חושב דווקא שמה שמגביל זה הכרטיס מסך, אלא הפיזיקה של המשחק. למעבדים של היום קשה להתמודד עם הפיזיקה המרובה במשחקים האחרונים ובמיוחד בFEAR כמובן... אבל הנה, בקרוב יוצא כרטיס פיזיקס במיוחד לצרכים אלו, ואפילו מציינים את זה שם בכתבה על זה : http://hwzone.co.il/news/1143361862/73859/ שמה שמגביל אותנו זה המעבד...

פורסם
  • מחבר

וואי אני מאוד תקוע אהה איזה קטע מרגיז ... אז איך אצלי אני מרגיש תקיעות קטנות במשחק ועם פחות מההגדרות שדן-דקל הציג .

טוב אין לי כבר מה להוסיף באמת כל המחשב חדש (מבחינת חומרה ותוכנה) . אני פשוט מרגיש חרא כי לפחות ציפיתי להנות מכמה

משחקים ברמה גבוהה .

אוקיי תודה רבה מיוחדת למי שניסה לעזור :hi:.

פורסם

וואי אני מאוד תקוע אהה איזה קטע מרגיז ... אז איך אצלי אני מרגיש תקיעות קטנות במשחק ועם פחות מההגדרות שדן-דקל הציג .

טוב אין לי כבר מה להוסיף באמת כל המחשב חדש (מבחינת חומרה ותוכנה) . אני פשוט מרגיש חרא כי לפחות ציפיתי להנות מכמה

משחקים ברמה גבוהה .

אוקיי תודה רבה מיוחדת למי שניסה לעזור :hi:.

אל תתבאס אחי ;) כמה פעמים אפשר להגיד לך, אולי זה לא נראה לך כלכך הגיוני אבל המשחק הזה הוא ממש ממש ממש כבד!!!

וקראתי את מה ששלחתה וכנראה שזאתי הבעיה, רק חבל שאין מה לקות את זה בזמן הקרוב כי זה רק עומד לצאת וכשזה יצא זה יהיה ממש יקר וגם לא כלכך טוב- זה רק PCI הרגיל ו-128mb. אבל יש עוד מלא משחקים חדשים שיעבדו אצלך בלי בעיה, והמשחק FEAR הוא ממש השקעה שלא תראה הרבה בזמן הקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים