פורסם 2006 במרץ 2319 שנים למרות המפרט הדיי טוב הייתי אומר אני משחק ואז אני מרגיש תקיעות כל 20 30 שניות , מה לשנות בהגדרות כדיי שאני יימשיך לשמור על גרפיקה טובה ? * צירפתי את תוצאות הטסט של המשחק
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אין מה לשנות תקיעות קלות על רמת הטקסטורה הכי גבוהה יש למי שיש 1GB זכרון ומטה.
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים איזה כרטיס יש לך?40FPS לא מספק?לא בעיה בFPS יש stuttering במשחק עם כל כרטיס מסך, כל פעם השהמשחק קורא מהדיסק הקשיח שלא בשלבי הטעינה.2GB פותרים את הבעיה לגמרי, עם 1GB היא עדיין מורגשת, עם 512 על רמת הגדרות גבוהה יהיו תקיעות בכל מעבר כמעט.
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר 7800 אבל עדיין יש קירטועים של כל 20 שניות כלומר צריך להוריד משהו רק שתדעו שלא נגעתי . עריכה >> לא בעיה בFPS יש stuttering במשחק עם כל כרטיס מסך, כל פעם השהמשחק קורא מהדיסק הקשיח שלא בשלבי הטעינה.2GB פותרים את הבעיה לגמרי, עם 1GB היא עדיין מורגשת, עם 512 על רמת הגדרות גבוהה יהיו תקיעות בכל מעבר כמעט.נראה לי שאתה צודק למה אני שומע את הרד דיסק "נקרע" ... במהלך הטעינות והמשחק עצמו . בכל אופן מה אפשר לעשות :s05:
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים 7800 אבל עדיין יש קירטועים של כל 20 שניות כלומר צריך להוריד משהו רק שתדעו שלא נגעתי . עריכה >> נראה לי שאתה צודק למה אני שומע את הרד דיסק "נקרע" ... במהלך הטעינות והמשחק עצמו . בכל אופן מה אפשר לעשות :s05: להשלים ל2GB זכרון, אחרת כמעט כלום.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר תציין את כל ההגדרות שאתה משחק בהם... כולל ההגדרות איכות ופילטרים. בבקשה הנמכתי מלא - הנה תצלום ועדיין טיפה מקרטע
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מההה?איזה שטויות לי יש 7800 ג'י טי ויש לי 1024 זיכרון , והמשחק עובד הרבה יותר טוב , על רזולוציה הרבה יותר טובה והכל על very highתבדוק אולי אתה צריך לעדכן את הדרייוור לכרטיס או משהו כזה..1024 מספיק לחלוטין למשחק פיר ותאמין לי שאתה לא מנצל את הכל..
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מההה?איזה שטויות לי יש 7800 ג'י טי ויש לי 1024 זיכרון , והמשחק עובד הרבה יותר טוב , על רזולוציה הרבה יותר טובה והכל על very highתבדוק אולי אתה צריך לעדכן את הדרייוור לכרטיס או משהו כזה..1024 מספיק לחלוטין למשחק פיר ותאמין לי שאתה לא מנצל את הכל..תשים לב טוב יותר, יש stuttering גם עם 1GB, המשחק הזה דורש בכיף מעבר ל2GB זכרון.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר וואלה אבל עידכנתי הכל לציפסט >> nForce4_amd_6.70_winxp2k_internationalלכרטיס מסך >> 84.21_forceware_winxp2k_international_whqlזה די מוזר למה כשאני קובע לו לשים את ההגדרות באופן אוטומתי הוא שם כמעט הכל על מקסימום ואת התקיעות אני מרגיש בעיקר כשיש תזוזה חדה או שיש קרב יריות ושתבינו לא הגעתי בכלל רחוק במשחק . דרך אגב הגרסה של הדיירקט שלי היא : 4.09.0000.0904מה אני עושה ?
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים וואלה אחי לא יודע.. יכול ליהיות..אבל עם ג'יגה לדעתי זה מספיק לחלוטין , ואתה יכול לשחק ולהינות ממנו עם ג'יגה אין ספק..אני שיחקתי על הגדרות יותר גבוהות מאלה , ועבד חלק , אחלה משחק פיר..
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר בוא אני יגיד לך שתוך כדיי המשחק עברתי לחלונות לשם יצירת הפרינט סקרין בדקתי והמערכת ההיתה ב 860MB ניצול זכרון וזה עוד כשהמשחק נח .. סתם לקטע אתה יכול להראות את ההגדרות המדוייקות שלך שאני ייראה למה אני צריך לשאוף ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.