פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחפש תוכנת צריבה טובה כגון NERO6 או 7??איזה מבינהם יותר טובה כי שמעתי שבנרו 7 היא ממש כבדה/מכבידה על המחשב ולא מסתנכרנת טוב עם צורבי די וי די למינהם...יש לי צורב די וי די LG4167B והוא מעולה ואני מחפש מאיפה להוריד תוכנת צריבה טובה..!המלצות בבקשה...
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים שלום,אני ממליץ לך על NERO 6 יש לי את התוכנה והיא טובה ולא עושה בעיות ואם NERO 7 מכבידה על המחשב זה לא שווה כי מה כבר יכול להיות בהוהמחשב שלך יזחל
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים עדיין לא תיקנו אותם? עברו כבר כמה חודשים טובים מהדיווחים הראשוניים על הבאגים ב-7.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים תחלק היקר תינקו אבל עדיין פה ושם יש כול מיני באגים..(הגירסה 7 יצאה שהיא "מפוצצת" בבאגים...)..
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים גם לי יש NERO 7 ולא מצאתי עדיין שום באג, הכל עובד פיקס, גם לא מכביד לי בגרוש על המחשב. ואני מעדיף אותה בהרבה על הNERO6.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים הייCDburnerxp proתוכנה חינמית וטובה מאוד.עשתה רושם רע מאוד - טוענת שהכונן לא תומך בפורמטים SAO/DAO (בולשיט טהור) ועוד כל מיני דברים הזויים.והגירסה האחרונה של Nero 6 הרבה יותר איכותית מכל הגירסאות של Nero 7 ששוחררו עד כה.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים תודה רבה לכל המגיבים. אני אמתין אם כך עוד 3-4 חודשים לפני שבודק את נרו 7 בשנית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.