פורסם 2006 במרץ 2219 שנים --------------------------------------------------------------------------------שלום לכל העוזרים מה תחום הנורמל בעבודה רגילה שירים ואינטרנט נימצא בדרך כלל בין 45 עד 55 אבל כאשר אני מכין דיסק DVD ובזמן ההמרה הוא עולה ל 64 עד 68 מעלות האם זה מסוכן או נורמל
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מעבדי פנטיום 4 775 יכולים לעבוד ללא שום בעיה עד מקסימום 75 מעלות צלזיוס . לאחר מכן הביצועים שלהם מתחילים לרדת.
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים כשהיה לי עוד את קירור הסטוק של המעבדב-64 מעלות בערך המחשב נהייה איטי כמו צבאני מציע לך למרוח משחה חדשה או שלקנות קירור חדש בגדר התקציב שלךלמרות שכמו שמעליי אמר שהמעבד יכול לעבוד עד 75 מעלות, אני לא ממליץ על טמפ' שכאלה בכלל! במיוחד במאמץ
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר יש לי שאלה נוספת למה בברירת המחדל בביוס טמפר' המעבד 66 מעלות ואילו בתוכנת ה PROBE של הלוח אם בברירת המחדלזה על 72 מעלות מה אין תיאום בינהם הלוח אסוס P5GD1 מעבד 3.0 אינטל חוץ מזה אם מישהו יודע אם אפשר לשנות את מהירות המאורר דרך התוכנת טמפר' ולא רק דרך הביוסדרך אגב מהירות המעבד רוב הזמן על 1750 סל"ד ורק אז שהוא עלה ל 68 מעלות הוא היסתובב על 1850 הוא מכוון לשליטה אוטומטיתבביוס PWM
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים טמפ' בענניםםם !! מעבדי פנטיום 4 775 יכולים לעבוד ללא שום בעיה עד מקסימום 75 מעלות צלזיוס . לאחר מכן הביצועים שלהם מתחילים לרדת. אם אתה תידע כמה מעבדי יש בסוקט 775 אתה תצטער שלא שאלת אותו איזה מעבד יש לו... בדיוק... אלה טמפ' ממש גבוהות ?! ממתי המחשב ?!
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר לשאלתך המעבד 3.0 ג'גה אינטל פנטיום דגם 630 הטמפר' הגבוהות יותר הם רק במאמץ יותר רב הזמןהם 42----55 מעלות
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים הוא משתנה 10 מעלות בIDLE ?! זה מוזר... ותחפש את אופציית הCool&Quite בביוס ותבטל אותה... יכול להיות שהמהירות תשנה לך במאמץ ובמנוחה... תנחה בקומבינה לחבר את המאורר ליציאת 12 וולט במולקס ותגיד לנו אם הטמפ' אותו דבר...
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר אם אני ישנה זה רק בביוס ואז יהיה בזרם DC ולבחור מהירות לפי אחוזים ואז אין שליטה אוטומטיתלפי החם במהירות המאורר ,ולמה צריך לקחת זמן ביותר מעלות כדי להגביר סיבובים
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אם אני ישנה זה רק בביוס ואז יהיה בזרם DC ולבחור מהירות לפי אחוזים ואז אין שליטה אוטומטית לפי החם במהירות המאורר ,ולמה צריך לקחת זמן ביותר מעלות כדי להגביר סיבובים ?! תחזר על עצמך ותיהיה ברור יותר !!
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר אני מסביר שאם אני צריך לשנות ללא שליטה אוטומטית (PWM) כלומר בזרם קבוע (DC) אז הבחירה לפי רמת אחוזים 60% 70% 80 % 90% וזה יהיה מהירות קבועה ולא שינוי הטמפר' במעבדוכמובן שכל זה רק בביוס חבל שאין שליטה דרך ה WIN אולי יש איזה תוכנה שאפשר לשנות את מהירות המאורר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.