פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מה? 5MB לדף אינטרנט מסכן ?! EXPLORER יש לי דפדפן AVANT ואם אני פותח 10 דפים זה לוקח כ20MB אז 1 יקח 5MB :לך ולא לאחרים כרטיס נורמלי בהגרה זה הmain street של היום שזה 68GS-76GT+.. לפני רגע אמרתה שמספיק 512MB ל 6600GT עכשיו אתה אומר שאלה נורמלים ומספיק להם 512MB עכשיו אתה כבר סופר מטומטם וכמו שאמרתי הרוב וBF2 וFEAR הם ממש לא הרוב! כנס לאתר תשב חצי שעה ותקרא סקירה שם טוב שכחת את אנריל טרמינט ועוד הרבה חוץ מזה ש2 המשחקים האלה דובר שם שהם זקוקים ל 2GB על הגדרות גבוהות !!! אז כל שכן ש 1GB זה המינימינימום מעבר לזה אתה רק מחפש לברוח ואין לך עדיין תגובה אחת שמוכיחה שאתה צודק בינתיים אתה מוכיח לנו שאתה טועה כל הזמן
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אין הבדל ענקי אם ביכלל בין 512MB ל1GB.זה כבר משהו אחר זה אני לא אמרתיאני אמרתי שעם 512 אפשר לשחק בצורה נורמאלית בימינו ברב המשחקיםומשחק אחד שלא עובד טוב עם 512 זה לא דוגמה!!אם זה היה ככה בכולם אז בסדר אבל זה לא ככהואני חושב שאתה קצת מגזים לגבי ה 2GB לFEARאפשר עם 1GB מה שהוא כן דורש כדי להציג רזולוציה גבוהה פילטרים וכו' זה כרטיס מסך חזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.