פורסם 2006 במרץ 2119 שנים לפני כחודשיים כשביל גייטס היה בארץ אז הביאו את הנושא הזה לידיעתו (כאילו שהוא לא יודע) והוא אמר שהוא יטפל בזה אישיתכניראה שהוא לא שם עלינו... אין לי בעיה גם אני לא שם עליו , יש דרכים אחרות קלות וזולות יותר להשיג משחקים
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים לפני כחודשיים כשביל גייטס היה בארץ אז הביאו את הנושא הזה לידיעתו (כאילו שהוא לא יודע) והוא אמר שהוא יטפל בזה אישיתכניראה שהוא לא שם עלינו... אין לי בעיה גם אני לא שם עליו , יש דרכים אחרות קלות וזולות יותר להשיג משחקיםוגם את מערכת ההפעלה חחחחשום עדכון לא יעצור אותי!! לול
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים לפני כחודשיים כשביל גייטס היה בארץ אז הביאו את הנושא הזה לידיעתו (כאילו שהוא לא יודע) והוא אמר שהוא יטפל בזה אישיתכניראה שהוא לא שם עלינו... אין לי בעיה גם אני לא שם עליו , יש דרכים אחרות קלות וזולות יותר להשיג משחקיםאתה באמת חושב שביל גייטס יודע את רשימת הארצות המלאה שבהן האקס בוקס מופץ...?נ.ב. ניסחת את העצומה ממש גרוע...הפיראטיות בשיראל היא מהגבוהות בעולם, ברמה של מדינות עולם שלישיאין לי שום ספק שמיקרוסופט רק תפסיד מהבאת האקס בוקס לארץ
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אומנם חתמתי והכלאבל למה לעשות עצומה מפגרת שכזאתתביאו מחול וזהו!יצא לכם איזה 2500 להביא מחול
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מחבר אתה באמת חושב שביל גייטס יודע את רשימת הארצות המלאה שבהן האקס בוקס מופץ...?נ.ב. ניסחת את העצומה ממש גרוע...הפיראטיות בשיראל היא מהגבוהות בעולם, ברמה של מדינות עולם שלישיאין לי שום ספק שמיקרוסופט רק תפסיד מהבאת האקס בוקס לארץאז אתה היית יכול לכתוב עצומה בעצמך.אם אני לא הייתי כותב אחת, גם אם היא לא משהו, אף אחד לא היה כותב.אז פשוט תסתמו את הפה עם הביקורת שלכם, לא כי זה מעליב, אלא כי זה פשוט מטומטםומראה על זלזול ועל IQ נמוך במיוחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.