עבור לתוכן

7900GT ב-1800 ש"ח !

Featured Replies

פורסם

יש לו זכרונות מהירים גם ככה שלא דורשים קירור כדי לתת ביצועים טובים 1.4 NS מהירים מאוד ...

מעבר לזה זו בחירה של NVIDIA יותר בקטע הזה אז לך תשאל אותה

היא בטח רצתה לחסוך כסף והליבה הזו כנראה תוכננה להיות פחות לוהטת ...

אבל מה זה משנה בכלל ? כאילו אתה יושב ומסתכל על המאוורר

הוא עושה תעבודה שלו כמו שצריך זה הכי חשוב !

בקשר למחירים שירדו מתחת ל 2000 שח

דמיינו לעצמכם איך מרגיש מישהו שלפני חצי שנה רק קנה לעצמו 7800GTX 512MB ב 4000 אלף שח :lol:

• תגובות 44
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כדי לחסוך בכסף

פורסם

ב7600GT (זה נראה אותו קירור) הוא פשוט קטסטרופה מרעיש כמו שואב אבק

הבעיה היא בעיקר ברעש, לא בביצועים של המאורר

פורסם

Evman007 אין לך מה להגיד פשוט סתום את הפה :-X

יש לי הרבה מה להגיד.כל אחד פה משחק אותה מתלהב כשיורדים המחירים של הכרטיסים היקרים,ורובכם פה עם כרטיסים לא יקרים במיוחד.

אה ודבר יפה אני לא חבר שלך :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs::screwy:

פורסם

ב7600GT (זה נראה אותו קירור) הוא פשוט קטסטרופה מרעיש כמו שואב אבק

הבעיה היא בעיקר ברעש, לא בביצועים של המאורר

1.איך אתה יודע?

2.אפשר להחליף לזלמן או לארקטיק קולינג...

פורסם

יש לי הרבה מה להגיד.כל אחד פה משחק אותה מתלהב כשיורדים המחירים של הכרטיסים היקרים,ורובכם פה עם כרטיסים לא יקרים במיוחד.אה ודבר יפה אני לא חבר שלך :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs::screwy:

חחחחחחח וואלה קרעת אותי מצחוק :lol:

גדול אתה חבר ...

בכל אופן במחירונים של היבואנים הכרטיס 7800GT VIVO עומד בטווח של 200-300 שח פחות במחיר מ 7900GT

אז ממש מוזר מה שהולך באתר של פנדה

כנראה הם החליפו מחירים בינהם :s05:

נשמח אם מישהו ישלח להם אימייל לאמת את הדברים ...אני לא מתכוון לקנות אז חבל סתם לטרוח :)

פורסם

חחח הם יודעים שאף אחד לא יקנה תכרטיס הזה אז הם כבר לא מעדכנים אותו :lol:

למרות שלא ראיתי עוד הרבה כרטיסי 78 יורדים במחיר :nixweiss:

פורסם

יש לו זכרונות מהירים גם ככה שלא דורשים קירור כדי לתת ביצועים טובים 1.4 NS מהירים מאוד ...

מעבר לזה זו בחירה של NVIDIA יותר בקטע הזה אז לך תשאל אותה

היא בטח רצתה לחסוך כסף והליבה הזו כנראה תוכננה להיות פחות לוהטת ...

אבל מה זה משנה בכלל ? כאילו אתה יושב ומסתכל על המאוורר

הוא עושה תעבודה שלו כמו שצריך זה הכי חשוב !

בקשר למחירים שירדו מתחת ל 2000 שח

דמיינו לעצמכם איך מרגיש מישהו שלפני חצי שנה רק קנה לעצמו 7800GTX 512MB ב 4000 אלף שח :lol:

NV תכננה הסטרטגיה בה היא מורידה את 78GT/X ומחליפה בהתאמה ב79GT/X כמו כן זה כלל את המחיר של הכרטיסים אך המחיר הצפוי של 79GT היה גדול מה78GT אז הם שמו לו את הקירור הזה כדי לחסוך ובכך הוא הגיע למחיר של 78GT והחליף אותו>הכל לפי התוכנית.

פורסם

מה שתגיד MR יודע הכל ... :lol:

פורסם

NV תכננה הסטרטגיה בה היא מורידה את 78GT/X ומחליפה בהתאמה ב79GT/X כמו כן זה כלל את המחיר של הכרטיסים אך המחיר הצפוי של 79GT היה גדול מה78GT אז הם שמו לו את הקירור הזה כדי לחכסוך ובכך הוא הגיע למחיר של 78GT והחליף אותו>הכל לפי התוכנית.

חסכו על קירור? המאורר המסכן הזה לא עולה הרבה, עלות היצור של הG71 נמוכה בהרבה מזו של הG70, אך עדיין מדובר על יותר מ100 דולר לליבה.

אם אתה באמת חושב שעל קירור הם חוסכים כסף אז יש לך בעיות רציניות.

פורסם

חסכו על קירור? המאורר המסכן הזה לא עולה הרבה, עלות היצור של הG71 נמוכה בהרבה מזו של הG70, אך עדיין מדובר על יותר מ100 דולר לליבה.

אם אתה באמת חושב שעל קירור הם חוסכים כסף אז יש לך בעיות רציניות.

הם קציצו אתה יודע פני ועוד פני זה כבר דולר :screwy:

פורסם

למה? פחות כמה דולרים יותר טוב :lol:

פורסם

פני ועוד פני אוליי כבר דולר אבל זה לא מונע ממך לפלוט שטויות.

אמרת שעלות היצור של ה7900GT יקרה יותר לא? כן כאשר עלות יצור הליבות יורדת ביותר מ30% הרי ברור שזה ייקר את הכרטיסים. וכדי לייצר כרטיסים זולים יותר הם צריכים לחסוך חצי דולר על קירור.

פורסם

פני ועוד פני אוליי כבר דולר אבל זה לא מונע ממך לפלוט שטויות.

אמרת שעלות היצור של ה7900GT יקרה יותר לא? כן כאשר עלות יצור הליבות יורדת ביותר מ30% הרי ברור שזה ייקר את הכרטיסים. וכדי לייצר כרטיסים זולים יותר הם צריכים לחסוך חצי דולר על קירור.

מה לא ברור בפני+פני נותן דולר? הם חסכו פה פה ושם וזה כבר חסך כמה כסף אם אתה לא יכול להבין את זה אז אתה בבעיה :nixweiss:

פורסם

תמשיכו תמשיכו בוויכוח אני פשוט נופל מצחוק :lol: :lol: :lol:

זה יותר מורכב מזה ...מה שקובע לרוב זה עלות הייצור של הGPU ...ואחרי זה זכרונות שעל הכרטיס ואחרי זה PCB שכבר לא הכי משנה למחיר ...

מה לא ברור בפני+פני נותן דולר? הם חסכו פה פה ושם וזה כבר חסך כמה כסף אם אתה לא יכול להבין את זה אז אתה בבעיה :nixweiss:

תמשיך תמשיך אני פשוט נקרע מצחוק ;D

חבל שלא באתה ליום ההולדת שלי אתמול

וואלה היית טוב בתור ליצן .... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים