עבור לתוכן

בעיה בצורב חדש NEC - לארח צריבה דיסקים לא נקראים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים , לא מזמן - חודש - קניתי מחשב עם צורב חדש , ככה הוא מופיע בתוצאה של סריקת SANDRA

CD-ROM/DVD : _NEC DVD_RW ND-3550A (CD 48X Rd, 48X Wr) (DVD 6X Rd, 6X Wr

דיסקים DVD שאני צורב הם VERBATIM וגם RITEK . אני צורב עם תוכנת NERO 6.6.0.8

הבעיה שתוכנת NERO שלי אומרת שצריבה בוצע בהצלחה , אך בפועל מחשבים אחרים לא מצליחים לקרוא את הדיסקים שצרבתי . ז''א שהם כן קוראים וניתן לראות מה הקבצים :

לדוגמא - סרט שצרבתי , רואים קובץ אך נגן לא מצליח להריץ את הסרט

או

במהלך התקנת תוכנה שצרבתי , מחשב אומר שהוא לא מתליח לקרוא קובץ מסויים

מדובר על דיסקים DVD

מה יכולה להיות בעיה ?

פורסם

לפי אך שאתה מתאר את המצב לדעתי הבעיה בכלל לא בצורב ,יכול להיות שהבעיה בקבצים שאתה צורב ,או שפשוט במקרה של הסרט אין לך תוכנה מתאימה שמריצה את הסרט (בגלל קידוד וכדו..) ,כל מקרה אני במקומך הייתי משתמש בתקליטור CDRW (רב פעמי)צורב על גביו כמה קבצים של WORD ,כמה תמונות וכדו...,אם ניתן לפתוח אותם ולקרוא אז קרוב לוודאי שהבעיה היא לא בצורב.

פורסם
  • מחבר

לפי אך שאתה מתאר את המצב לדעתי הבעיה בכלל לא בצורב ,יכול להיות שהבעיה בקבצים שאתה צורב ,או שפשוט במקרה של הסרט אין לך תוכנה מתאימה שמריצה את הסרט (בגלל קידוד וכדו..) ,כל מקרה אני במקומך הייתי משתמש בתקליטור CDRW (רב פעמי)צורב על גביו כמה קבצים של WORD ,כמה תמונות וכדו...,אם ניתן לפתוח אותם ולקרוא אז קרוב לוודאי שהבעיה היא לא בצורב.

כפי שאמרתי , כמה פעמים - לא בכולם !! , מחשבים של אנשים אחרים לא פתחו את הקבצים , לגבי החומר הנצרב - כל הקבצים שלי תקינים וגם כל הסרטים תקינים - הם עובדים על המחשב שלי תקין .

יש עוד ראיונות ?

פורסם

באיזה פורמט הסרטים בדיוק. כלומר איך אתה צורב ומה אתה צורב?

פורסם

טוב גם לי הייתה את אותה בעייה באותו דגם של צורב.

במידה והאחריות תקפה עדיין(מה שאני מאמין שנכון, הוא חדש יחסית) גש לחנות שממנה קנית את הצורב ותחליף אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים