פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר לא אני נעול על ATI מסיבות אישיות לא סובל את NVIDIA לצערי ... אבל בשביל אחרים זה סיפור אחר מעניין אתה יודע את מי מה המחירים בחו"ל בינתיים אנחנו חיים במדינת ישראל לא ב USA ! !Amen , to that
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים לא אני נעול על ATI מסיבות אישיות לא סובל את NVIDIA לצערי ... אבל בשביל אחרים זה סיפור אחר מעניין אתה יודע את מי מה המחירים בחו"ל בינתיים אנחנו חיים במדינת ישראל לא ב USA ! הוא צודק ב100% לATI ממש לא אכפת מהמדינה הקטנה הזאת אולי בנס יש 1%-2% המהכנסות שלה ממדינת ישראל (וגם זה מוגזם )
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים זה לא בגלל זה זה בגלל שהיבואנים בישראל ממש לא בקטע של ATI והם תוקעים להם מחירים על רמה ... למשל רוב המחירונים שידועים לי מהיבואנים של GE-CUBE ו Club-3D וכן הלאה פחות או יותר יש להם מחירים שלא יאמנו פשוט ועוד לדילרים סתם דוגמא Club-3D ATI IX1800XL-256MB PCX, 500/1000 , 256MB, 256BITS DUAL DVI+TV+VIVO במחיר 2050 שח X1800XL TV/DUAL DVI PCI-E, AVIVO - VIVO - X-Turbo Fan Power Gamer edition - 256MB 256bit DDR3 - Crossfire Ready 2300 שח וזה מטורף שזה לא יורד שיש להם את 7900GT שם בפחות מ 2000 שח
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים לא נראה לי שזה בגלל החברות לי נראה יותר שזה בגלל החנויות!ומאיפה החנויות קונים אם לא מהיבואן ?ואיזה כרטיס המוכר יקנה וישלב במחשבים שלושכל יבואן בא לו עם מבצעים לסטוקים רק של NVIDIAלעומת ATI שמקבלים מבצעי סטוקים רק מחברות שמשווקות ATI בלבד כמו היבואן של HISשכל פעם נותן מבצע לאיזה סטוק מעפן של 10 כרטיסי X300 ...אז רוב החנויות מתעסקים עם NVIDIA בגלל שהיבואן עם המחירים שגרועים של ATI מנתב את השוק בארץ למצב הזה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.