עבור לתוכן

Elder Scrolls IV: Oblivion - הדיון הראשי

איזה סקילים של לחימה עדיף לבחו ב-OBLIVION??? 1,983 הצבעות

1. 1. איזה סקילים של לחימה עדיף לבחו ב-OBLIVION???

• destruction + conjuration
    • blade + block + heavy armor
    • blunt ( גרזנים ונבוטים ) + block + heavy armor

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תודה אחי,

אדב לגבי התוספת של תשעת האבירים (חבילת ההרחבה) - זה משנה משהו במשחק המקורי, או שזה תוספת אחרי שגומרים את כל המשימות במשחק המקור?

• תגובות 2.4k
  • צפיות 406.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זו תוספת של משימה די גדולה שאפשר לעשות מתי שרוצים.

היא כוללת את כל התוספות הקטנות שיצאו לפניה.

פורסם

וגם גזע חדש לא?

פורסם

נופ, אין "מירוצים" חדשים(ומי שאי פעם ראה את התירגומים הנוראיים של קופסאות משחקים בארץ יבין למה אני מתכוון).

פורסם

;D ;D ;D

פורסם

נופ, אין "מירוצים" חדשים(ומי שאי פעם ראה את התירגומים הנוראיים של קופסאות משחקים בארץ יבין למה אני מתכוון).

WTF תרגמו race למרוצים?!?! :kopfpatsch::lol:

פורסם

יש לי בעיה עם Oblivion. המחשב שלי עשה ריסטרט ספונטאני, ומאז כל פעם שאני טוען שמירה\מתחיל משחק חדש באובליביון המשחק נכבה. מה ניתן לעשות בעניין חוץ מuninstall? יש לציין שברשותי הPatch החדש ביותר.

פורסם

אם אני באמצע המשחק - רמה 8 לצורך העניין - אני יכול להתקין את ההרחבה עשיו? זה לא יפגע לי במשחק או בשמירות או בדמות?

פורסם

אם אני באמצע המשחק - רמה 8 לצורך העניין - אני יכול להתקין את ההרחבה עשיו? זה לא יפגע לי במשחק או בשמירות או בדמות?

כן,לא

פורסם

אם יש לך מודים עלייך לוודא שהKnights of The Nine עולה אחרון בסדר המודים, דבר שאתה יכול לעשות בעזרת ה-Oblivion Mod Manager.

פורסם

אני יודע שרוב האנשים פה כבר סיימו את המשחק, אבל אני התחלתי לשחק בו רק לפני איזה חודשיים אחרי ששידרגתי לג'יגה זיכרון (לפני השידרוג זה היה נוראי..)

מישהו זוכר איפה אפשר למצוא קסדה וכפפות דדרקיות? (Daedric Gauntlets ו- Daedric Helmet)

שריון נעליים ומגם לירכיים יש לי המון.. אבל את הקסדה והכפפות אני פשוט לא מצליח למצוא..

אני רמה 28 אם זה משנה..

פורסם

לכל חפץ במשחק יש טווח דרגות שהוא יופיע בו.

כנראה שעוד לא הגעת לדרגה שתיתן לך את החפצים האלה.

פורסם

כן,לא

יש לך פיצול אישיות?

פורסם

^^

כן, לא.

;)

פורסם

זה היה בצחוק :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים