פורסם 2007 בינואר 1718 שנים תודה אחי,אדב לגבי התוספת של תשעת האבירים (חבילת ההרחבה) - זה משנה משהו במשחק המקורי, או שזה תוספת אחרי שגומרים את כל המשימות במשחק המקור?
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים זו תוספת של משימה די גדולה שאפשר לעשות מתי שרוצים.היא כוללת את כל התוספות הקטנות שיצאו לפניה.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים נופ, אין "מירוצים" חדשים(ומי שאי פעם ראה את התירגומים הנוראיים של קופסאות משחקים בארץ יבין למה אני מתכוון).
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים נופ, אין "מירוצים" חדשים(ומי שאי פעם ראה את התירגומים הנוראיים של קופסאות משחקים בארץ יבין למה אני מתכוון). WTF תרגמו race למרוצים?!?!
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים יש לי בעיה עם Oblivion. המחשב שלי עשה ריסטרט ספונטאני, ומאז כל פעם שאני טוען שמירה\מתחיל משחק חדש באובליביון המשחק נכבה. מה ניתן לעשות בעניין חוץ מuninstall? יש לציין שברשותי הPatch החדש ביותר.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אם אני באמצע המשחק - רמה 8 לצורך העניין - אני יכול להתקין את ההרחבה עשיו? זה לא יפגע לי במשחק או בשמירות או בדמות?
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אם אני באמצע המשחק - רמה 8 לצורך העניין - אני יכול להתקין את ההרחבה עשיו? זה לא יפגע לי במשחק או בשמירות או בדמות?כן,לא
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אם יש לך מודים עלייך לוודא שהKnights of The Nine עולה אחרון בסדר המודים, דבר שאתה יכול לעשות בעזרת ה-Oblivion Mod Manager.
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אני יודע שרוב האנשים פה כבר סיימו את המשחק, אבל אני התחלתי לשחק בו רק לפני איזה חודשיים אחרי ששידרגתי לג'יגה זיכרון (לפני השידרוג זה היה נוראי..)מישהו זוכר איפה אפשר למצוא קסדה וכפפות דדרקיות? (Daedric Gauntlets ו- Daedric Helmet)שריון נעליים ומגם לירכיים יש לי המון.. אבל את הקסדה והכפפות אני פשוט לא מצליח למצוא.. אני רמה 28 אם זה משנה..
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים לכל חפץ במשחק יש טווח דרגות שהוא יופיע בו.כנראה שעוד לא הגעת לדרגה שתיתן לך את החפצים האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.