פורסם 2006 במאי 2719 שנים כל מה שתבחר- אביר/קוסם/גנב יהיה טוב, כמובן אם תתאים את הדמות-העבודה והסקילים שלך כמו שצריך, פשוט צריך לבחור במה שיותר כיף לך לשחק איתו.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים יש לי בעיה במשחק: שומעים הכל ב3D וזה די מעצבן, אי אפשר לשנות את זה בהגדרות של המשחק. אם מישהו יודע איך לתקן או איפה אני יכול למצוא עזרה בנושא בבקשה אני יעריך את זה מאוד
פורסם 2006 במאי 2719 שנים ^^אתה מתכוון שיש הד לכל צליל.תעדכן את הדרייברים של הכרטיס קול שלך, זה אמור לפתור את הבעיה.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים בכל הקטע של בעיות בסאונד שלא קשורות להגדרות, אז בד"כ דרייבר לא מעודכן של הכרטיס קול הוא הבעיה ועידכון פשוט וקצר יפתור הכול
פורסם 2006 במאי 2719 שנים lol תודה על התיקון תגידו, יש במשחק הזה הרבה,הרבה מה לעשות .כל כך הרבה קואסטים ומקומות. על מה אתם ממליצים? אני בינתיים בגילדת הגנבים ונלחם בarena
פורסם 2006 במאי 2819 שנים כבובן הכי כיף זה להיצטרף לגילדה שהכי מתאימה לך. כלומר אם אתה אביר אז תצטרף לגילדת האבירים, היא מאוד כיפית כי בקווסטים שלה יש הרבה אקשן, לאומת זאת בגילדת הקוסמים אז בהתחלה אתה צריך להשיג המלצות או משהא כזה וזה די משעמם.אבל בכללי כל הקווסטים כיפים ומעניינים, אני מאוד אהבתי להיות בארנה אבל לרוע מזלי זה לא נמשך בלי סוף והרגתי כבר את כל המתחרים :-\
פורסם 2006 במאי 2819 שנים lol תודה על התיקון תגידו, יש במשחק הזה הרבה,הרבה מה לעשות .כל כך הרבה קואסטים ומקומות. על מה אתם ממליצים? אני בינתיים בגילדת הגנבים ונלחם בarena ממליץ בחום על האחווה השחורה (the dark brotherhood) , זאת הגילדה הכי מעניינת הכי כיפית והכי שווה במשחק
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מה זאת החולצה הזאת לעזאזל??? הם בכוונה כתבו שולט עם ת' נכון. וה-1 הזה שלא קשור. חולצה מטומטמת ולא מצחיקה בכלל!!! למה קיבלתה את החולצה?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים קיבלתי אותה AMONG שתי חולצות אחרותהמממ...קיבלתי אותן בגלל שהצעתי את ההצעה הכי טובה לחולצות ה"דור הבא" של חולצות VGAMESולמה אתה חושב שהאחד לא קשור?תסתכל איפה הוא נמצא ביחס לסימן !יפה,עכשיו מה קורה כשאתה מורח את המקשים במקלדת בהתלהבות אבל עוזב את השיפט?נכון!!!!!!1111111 ניחשת נכון.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים את הקטע עם ה-1 הבנתי למה הם עשו את זה אבל התכוונתי שלא כל החיים סובבים את המחשב ולא כל אחד יבין את הקטע הזה עם המקלדת. ואתה באמת שילמתה על החולצות האה??? כמה??? למה??? ותראה את השאר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.