פורסם 2006 במאי 119 שנים בטח כל סדרה זו מפה אחרת ועלילה שונה, אבל איכשהוא זה מתקשר בקטנה אחד לשני, יותר נכון ממשיך אחד את השני. אבל אתה לא צריך לדעת כלום על הגרסאות הקודמות. גם אני משחק במשחק בלי שבכלל ידעתי על הקודמים.
פורסם 2006 במאי 119 שנים שלום, שוב אני תקוע במשחק הפעם אני במשימה האחרונה של גילדת הגנבים (The Ultimate Heist) כשצריך לגנוב את אחד ה Elder Scrolls בחלק של הביוב (בקטע של ה Old Way) יש איזה מקום גדול כזה עם מדרגות שבורות (רואים משמאל כשנכנסים) כשהולכים שם ישר יש דלת שנפתחת באופן מרוחק (remotely) במקום הגדול אני רואה שני דברים שאני חושב שצריך ללחוץ עליהם ואולי היא תיפתח אבל אין לי מושג איך להגיע לשם מישהו עבר את זה ויכול לעזור? עריכה: לא משנה, הצלחתי לקפוץ באמצעות הנעליים של ג'ק ההוא D:
פורסם 2006 במאי 119 שנים לא טענתי שזה באג, וכבר אמרתי שזה לא קורה רק אצלי - השאלה למה זה קורה ואם יש דרך לפתור את זה. לא נראה הגיוני שלא - אחרת מה הטעם בשיריונות חזקים יותר מהבינוניים אם הדירוג שיריון לא משתנה?!גיליתי למה זה קורה - מסתבר שמי שתיכנן את המשחק לא היה כ"כ מבריק אחרי הכל:AC is capped at 85 for a reason, it reduces damage by 85%. If you get heavy armor to 145 (easy to do with only 3 pieces of enchantments), that will be a 100% reductionקרי שאם יש לך דירוג שיריון של 100 אתה בלתי פגיע. מה שזה אומר שהם יצרו שיריונות יקרים ונדירים שלא משפרים בשיט את הדמות שלך... מטופש להחריד.
פורסם 2006 במאי 219 שנים שאלה..איזה light armor הכי טוב במשחק? אם זה משנה אני קוסם..ואיזה blade הכי טוב במשחק?תודה!
פורסם 2006 במאי 219 שנים אני לוחם ולכן בשיריון קל אני לא משתמש, אבל החרב הכי עוצמתית במשחק עד עכשיו היא החרב של UMBRA.
פורסם 2006 במאי 219 שנים ה GOLDBRAND זה החרב הכי חזקההUMBRA סבבה לתפוס נשמות כדי לטעון את ה GOLDBRANDויש גם מודים סבבה לאאלה שמשפרים את חווית המשחק ב וי גימס שווה להכנס ולקרוא?!!
פורסם 2006 במאי 219 שנים ה UMBRA מורידה אצלי 33 וה Goldbrand מורידה 29 ככה שאני אשאר עם האומברה. מה גם שבאומברה אין צורך בכאב הראש של ההטענות החוזרות ונשנות של המאנה.
פורסם 2006 במאי 219 שנים ויש גם מודים סבבה לאאלה שמשפרים את חווית המשחק ב וי גימס שווה להכנס ולקרוא?!!את רב המודים מצאתי באתרים בחו"ל וכבר התקנתי - הם באמת משפרים משמעותית את המשחק - אבל אם יש לך לינק לת'רד בויגיימס שלח - אני לא מצאתי.
פורסם 2006 במאי 219 שנים http://www.vgames.co.il/website/vgames_article_page.asp?platform=main&seqArticleId=1574&seqArticleTypeID=2&numberOfPages=5זה הלינק המוד של המים פשוט מדהים-כמה כיף לצלול עכשיו ואפילו אפשר למצוא פנינים במים !ואל תשכח את הגולדברנד שעושה עוד 20 נזק אש מה שמוסיף המון
פורסם 2006 במאי 219 שנים המשחק משתחרר מהמדפים ברגעים אלו (ראה תמונות), כנראה שאין שום Delay ואלו היו רק שמועות.אני מאוד מתפלא איך Bethesda שמרו על המשחק מדליפה לאינטרנט. בכל מקרה, המשחק יצא, פה*שיעול* אהמ, הם לא IF U KNOW WHAT I MEAN *שיעול*
פורסם 2006 במאי 219 שנים ה UBMRA זה אחד הקרבות הכי קשים אולי הכי קשה שיש במשחק לדעתי- עד עכשיו הוא הכי קשה אבל עוד לא גמרתי את המשחקזו דמות שנמצאת בחורבה ליד העיר המרכזית אם אתה רוצה בדיוק מיקום אני אחפש לךהגולדברנד-משיגים במשימה במקדש של AZORA
פורסם 2006 במאי 219 שנים אני רמה 9 זה מספיק?כבר סיימתי את העלילה הראשית את גילדת הלוחמים ואני וורלוק בגילדת הקוסמים
פורסם 2006 במאי 219 שנים למה שלא תגלה לבד.......(מסתיר צחוק חנוק)...........אתה צריך להגיע למקום שנקרא Vindasel בכיוון דרומית מזרחית לאימפריאל סיטי..... על דרך שנקראת Red Ring Roadדרמית מזרחית זה SW אם לא טעיתי!!ספר לי איך היה (שוב מסתיר צחוק חנוק).........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.