פורסם 2006 באפריל 2919 שנים תתקין את הדרייברים האחרונים של ATI, אני התקנתי את הבטא האחרונים של NVIDIA אחרי שהמשחק יצא וזה שיפר לי בהמון ותיקן כמה באגים, אולי גם לך זה יסדר את העניין
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אתה בטוח שזה invisibility ולא chameleon? ניסיתי גם וגם, זה פשוט לא עוזר. אני לא מבין מה הטעם בקסם בלתי נראה אם כולם יודעים איפה אני
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים כנראה בעייה אצלך, אצלי הוא תמיד עובד וגם לא שמעתי בשום מקום שהוא לא עובד למישהו ...
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים תתקין את הדרייברים האחרונים של ATI, אני התקנתי את הבטא האחרונים של NVIDIA אחרי שהמשחק יצא וזה שיפר לי בהמון ותיקן כמה באגים, אולי גם לך זה יסדר את הענייןהם כבר מותקנים אצלי...
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים למישהו יש מושג איך מוצאים מהמזבח blacksoulgem המבינים יבינו ניסיתי לשים במזבח כמו שכתוב ולעשות עלו soultrap אבל זה לא עבד תעזרו לי פה
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים למישהו יש מושג איך מוצאים מהמזבח blacksoulgem המבינים יבינו ניסיתי לשים במזבח כמו שכתוב ולעשות עלו soultrap אבל זה לא עבד תעזרו לי פהזה עובד רק ביום מסוים בשבוע. אתה צריך לחזור לשם יום אחרי יום עד שבאחד מהימים תהיה קרן אור על המזבח.רק אז זה יעבוד.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים זה עובד רק ביום מסוים בשבוע. אתה צריך לחזור לשם יום אחרי יום עד שבאחד מהימים תהיה קרן אור על המזבח.רק אז זה יעבוד.קוראים לזה משהו כמו Shade of the Revenant, אפשר לראות כמו שאמרת קרן אור על המזבח ואמור להיות גם מעין כזה ערפל.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים חשבתי שקוראים למזבח dark fissure וניסיתי כל יום ולא ראיתי קרן אור באיזה שעה בדיוק שקיעה זריחה אתה זוכר
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים באיזשהוא שלב של גילדת הקוסמים יש איזה מקום עם איזה אבן גדולה שאתה צריך להטיל עליה קסמים מסוימים כדי שהיא תפתח ואני לא יודע איזה קסמים! חוץ משתיים הפייר דמג' והפרוסט דמג' בבקשה תעזרו כי זה מה שתוקע אותי במשחק! תודה מראש
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים sever magica ועוד איזה קסם שמרפא מג'יקה...יש מגילות בתיבה ליד הבחור שמפענח לך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.