פורסם 2006 במרץ 2119 שנים אתם חושבים ש 6600 ו XP2500 יריצו את המשחק?ועוד שאלה זה משחק רשת ? או רק singel playerאם זה משחק רשת אני קונה!נראה מצויין!
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים איזה קטע אדיר...באמצע המרתון הופעלה האזעקת אש בבניין אז הם הפסיקו(למרות שהם סיימו את המרתון...)בכל מקרה נראה משחק מדהים בצורה מטורפת...אוטוטו אני מסיים לקנות אותו....
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים אני נזכר בElder Scroll השלישי, אחחח נוסטלגיה! חחחח הבעיה היא בארץ הזאת שבכל חנות תמצאו משחק שעולה מעל 250 ש"ח, וזה מרגיז מאוד. בגלל זה צריך להיות בחו"ל ולקנות שמה, הכול זול!!! רק אצלנו המחיר גבוהה
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים סעמק אני לא מצליח להשיג אותו.למישהו יש מושג מתי בדיוק הוא מגיע לארץ? בארקדיה ובפריק כתוב במהלך חודש אפריל, אבל כמה אומרים שבסוף מרץ... מי באמת יודע?אם הוא כבר היה פה הייתי קונה את זה כבר עכשיו.
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים סעמק אני לא מצליח להשיג אותו.למישהו יש מושג מתי בדיוק הוא מגיע לארץ? בארקדיה ובפריק כתוב במהלך חודש אפריל, אבל כמה אומרים שבסוף מרץ... מי באמת יודע?אם הוא כבר היה פה הייתי קונה את זה כבר עכשיו.כן,זה ממש מצב חראהמשחק אמור להגיע רק בסוף החודש-תחילת החודש הבא....וזה במקרה הטובוהמחיר שלו הולך להיות מכאיב.
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים בעיקר לגרד פצעים מעור הפנים מה נראה לך?זה ליופי לא יודע חח אולי זה מפתח מיוחד לכניסה למועדון חברי האובויליאון המקורי מדסקסים שם על הדמות התקדמות וכו'?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.