פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מהאחד והיחיד- Uesp:http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Patch#Version_1.2.0416
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים איך אני בודק איזה גרסה יש לי?החלטתי לנסות את הפאטץ' של D2D ונראה שהוא התקין אותו.פעמיים הוא הקפיץ לי שגיאה שהקובץ כבר קיים, אבל עדיין המשיך להתקין ובסוף נתן הודעה שהוא התקין בהצלחה...
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מהאחד והיחיד- Uesp: http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Patch#Version_1.2.0416 תאמת זה היה די צפוי לא יודע למה שאלתי את זה
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מישהו יכול להביא לי את הקובץ README.TXT?אני צריך את הקובץ הזה לפני שהפאטץ' ערך אותו. אם יש אותו למישהו.. משום מה העדכון נתקע דווקא בקובץ הזה...
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים נראה לי שרובנו משחקים עם גירסאות מעודכנות כבר, ככה שדי בעיה למצוא את הקובץ לפני השינוי.בכל מקרה, מה בדיוק קורה בעדכון? אתה מקבל שגיאה שאת ה-Readme לא ניתן לעדכן?
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים את ה oblivion.exe הוא מעדכן בלי בעיה,אבל כשהוא מנסה לעדכן את הreadme.txt הוא מציג לי את השגיאה..אני כבר מעודכן אם הוא החליף לי את הEXE, לא?
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים טוב אני לא מבין משהוכל הזמן ה speed אצלי מסומן באדום מה זה יכול להיות איפה רשום איזה מחלות חטפתי?
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים לך לכנסייה ותתפלל.. זה יטפל לך בספיד הפגוע...מחלות אתה יכול לראות בתפריט הקסמים, תדפדף לדף האחרון שמראה איזה קסמים פעילים אצלך. אם יש לך מחלה איזשהי זה יראה לך את התסמינים שלה,ואם תעביר את העכבר על אחד מהם, יהיה כתוב לך איזה מחלה זאת...*אבל לא הכל שם זה מחלות, הרוב יהיה לך קסמים פעילים מחפצים מכושפים שיש לך...
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מאיפה אני משיג שריון קל טוב ומכושף? אני מתעסק בשריון קל, ואני לא משיג חפצים נורמאליים שלו. בניגוד לזה יש לי סט+חרב 2 ידיים+מגן כבדים ומכושפים, ואין לי מה לעשות איתם? המגן עולה איזה 5000-6000 ובחנות כמובן שאני לא מקבל ת'מחיר הזה בגלל ההגבלה. מה לעשות איתם? סתם למכור ואז לחפש ת'עצמי בכסף הזה\אפשר לקנות בית. בית זה טוב למשהו? נ.ב. בדיוק רצחתי את האחווה האפלה, כמה עצוב? WHY ARE YOU DOING THIS BROTHER???? עכשיו יש גם לאורק את השריון הכבד הכסוף שלו שאין לי מה לעשות חוץ מלמכור כי הוא לא מתאים לי. נ.ב.2 מה עדיף, חרב עם 10 התקפה, או חרב עם 8 התקפה ו5 דמצ' של אש?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים תשיג לעצמך איזה שריון קל ותכשף אותו בעצמך...אם אני משיג שריון כבד, אני או שזורק אותו (זה מה שאני עושה בד"כ) או שמוכר..אם אין לך עדיין בית, מכור את השריון ותקנה בית. אז תוכל לדחוף את השריון הכבד בבית ולא להסתובב איתו...
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אוקי חשבתי שפשוט יש שיטות יותר פשוטות(איני מתמחה בקסם, ולא בקטע שלי להתעסק עם שערי אובליביאון)אבל נעשה כך בכל מקרה
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אוקי חשבתי שפשוט יש שיטות יותר פשוטות (איני מתמחה בקסם' date=' [b']ולא בקטע שלי להתעסק עם שערי אובליביאון) אבל נעשה כך בכל מקרה לא בקטע שלך להתעסק עם שערי אובליביון?? אתה בטוח שאתה במשחק הנכון? ודרך אגב... בשביל מה צריכים בתים? זה סתם עולה מלא כסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.