עבור לתוכן

Elder Scrolls IV: Oblivion - הדיון הראשי

איזה סקילים של לחימה עדיף לבחו ב-OBLIVION??? 1,983 הצבעות

1. 1. איזה סקילים של לחימה עדיף לבחו ב-OBLIVION???

• destruction + conjuration
    • blade + block + heavy armor
    • blunt ( גרזנים ונבוטים ) + block + heavy armor

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לי קרה את הדבר.

עכשיו במשחקים אחרים אני בטעות לוחץ גם על SHIFT. :bash:

• תגובות 2.4k
  • צפיות 406.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז אתה לא נורמלי

אני עשיתי שכל הזמן ירוץ ועשיתי את ההליכה על מקש E ומחזיק אותו רק שאני רוצה להתגנב בהליכה

פורסם

ראיתי שזה מעלה מהר יותר את האטלטיקס אם רצים ידנית, וזה גם לא מפריע לי ללחוץ על SHIFT אז מה אכפת לי.

פורסם

איפה ראית את זה? הדרך הכי טובה להעלות אתלטיקס זה להשיג טבעת של נשימה מתחת למים ואז לשחות נגד סלע מתחת למים על auto run ולשים את זה ככה כל הלילה

פורסם

יפה, לא חשבתי על זה :yelclap:

פורסם

לא חשבת על זה? :o זאת אחת הטכניקות הידועות והישנות...

עוד מימי מורווינד, אח שלי היה משתלט על המחשב היחיד בבית כדי להראות לנו את הדמות שלו רצה מול קירות.

פורסם

איזה מגעילים אתם... עושים לבלינג אפ סתמי... עולים רמות על ידי שיחוק וחוויה... לא על ידי עזיבת המחשב בלילות שיעשה Sneak לעומת קיר ליד סוחר כלשהו -_-

כרגע שמרתי משחק וראיתי שכתוב לי את הPlay Time - יותר מ96 שעות! זה מטורף! וזאת לא הפעם הראשונה שאני משחק... זאת פעם שנייה... פעם ראשונה שיחקתי ממש אחרי שהוא יצא ואני חושב ששיחקתי עוד יותר... זה לא צחוק שלOblivion יש אורך חיים של מאות שעות... ועוד התוספים שיש לו... כל מי שמרגיש קצת משועמם או/ו רוצה משהו שונה - אני באמת ממליץ בחום על להתקין תוספים, יש כמה שהם פשוט נפלאים ואני לא מבין איך Bethesda עוד לא שכרו את האנשים שיצרו אותם... התוספים הם ההבדל העיקרי בין גירסת המחשב לXbox והם מה שגורמים לגרסת מחשב להיות עדיפה בהרבה...

פורסם

אנחנו לא מגעילים פשוט יש לנו חיים מה לעשות

פורסם

מה הקשר? :lol:

פורסם

שאתה לא חושב שיעזור לנו יותר סקיל גבוה שיתן לנו יותר יעילות בקרב ובטיול ממקום למקום במקום ללכת שעות על גבי שעות כדי לאמן את האתלטיקה?

מי חסר חיים כדי לשבת ולאמן את זה עד 100, זה אחד הסקילים ההכי איטיים שיש בקטע של פיתוח

פורסם

אתה באמת חושב שקמתי יום אחד, אמרתי לעצמי "אין לי חברים ואין לי חיים" ואז הרצתי את הדמות שלי במעגלים כדי לאמן לה את האתלטיקה?

אתלטיקה זה מקצוע שנחמד לקחת כMajor כי הוא די עולה מעצמו... כן קשה להביא אותו ל100 אבל זה גם לא באמת נותן לך הרבה... מה שאמרתי זה שבמקום למצוא כל מיני תכסיסים כאלה לעלייה מהירה בסקילס עדיף פשוט... לשחק במשחק... ולעלות רמות ככל שמשחקים יותר... זאת כל המהות של סדרת ES... ככל שאתה משתמש יותר בX , אתה תהיה טוב יותר בX...

פורסם

זה סיכון לקחת אותו בתור מייג'ור בגלל שאז אתה תרצה לעלות ברמות אבל אתה תצטרך להתעסק עם אתלטיקה ועד שהיא תעלה וזה כאב ראש

פורסם

לרוץ מול הקיר זה בדיוק כמו לעשות צ'יט מה ההבדל? זה מעלה לך סקיל בלי שאתה מתאמץ

פורסם

אף אחד לא מחייב אותך לעשות את זה

פורסם

מה?! למה אתה מגיב כ"כ מהר?

אמרתי שזה מחייב אותי? אמרתי שאתה נחשב לצ'יטר... זה כמו שתעשה קסם שלוקח 1 magica ותשאיר את הכפתור לחוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים