פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מזתומרת? נגיד שהקסם על מגפיים חלש יות מקסם על שריון חזה? אם כן אז זה לא קשור...אני שואל כי ראיתי סירטון שמישהו כישף ברדס(hood) שיהיה עליו 200 fire damage....
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים בטח עם MOD, במשחק זה לא מגיע למספרים כאלה.The enchantment will provide a permanent effect, as long as the item is equipped. The strength of the enchantment is preset, based upon the strength of the soul trapped in the selected soul gem.http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Enchantinghttp://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Useful_Enchantments
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אני רוצה לחזור לשחק. ;Dמה כדאי לי להיות(הייתי מתנקש ונהנתי במיוחד מהקשת)?
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים אני רוצה לחזור לשחק. ;Dמה כדאי לי להיות(הייתי מתנקש ונהנתי במיוחד מהקשת)?תהיה ההפך ממתנקש! P:פשוט וקלסיימתי את המשחק כבר עם כל הדמויות.. זהו נמאסמוריד Gothic 3
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים כמובן יש את כל הקווסטים המשניים אבל אפשר לסיים את כל הדדרה,גילדות,קווסטים של ערים וקווסט ראשי
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים קווסטים זה סתםהמשחק הזה בעל סוף פתוח מה שאומר שאי אפשר לסיים אותו כי שמסיימים משחק הוא נסגר לגמרי ואז אפשר להתחיל משחק חדשהמשחק הזה לא נגמר ואפשר להמשיך לעשות תעלולים או לעשות RP
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים כשאתה מסיים את כל הקווסטים, בעצם סיימת את המשחק.אין לו יותר מה להציע לך.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים כשאתה מסיים את כל הקווסטים, בעצם סיימת את המשחק.אין לו יותר מה להציע לך.אם כל הקווסטים היו המשחק אז הוא אמור להיות ממש מסריח וקצרכי הם קצרים
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים שמע, יש בסביבות ה300 קווסטים במשחק הזה.אחרי שעשית את כולם אתה כבר בדרגה גבוהה עם הציוד הכי טוב שיש.מה נשאר לך לעשות? לטייל ולראות את הנוף?
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים כןהמשחק לא ננעל אז לא נגמרתלך אפילו בפורומים הרשמיים ותשאל את הוותיקים תראה שזה מה שיגידו לך
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים ברור שהוא לא ננעל, פשוט אין לך מה לעשות יותר.הייתי אומר שזה מצב שאפשר להגיד שסיימת אותו.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים לא נכוןדווקא אז אפשר להשיג עוד קווסטים דרך מודים ולעשות דברים חדשים וכו'
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים הנקודה היא שמתישהו זה נמאס. מתישהו אתה חייב למצות את המשחק וקו האופק של זה הוא סיום כל הקווסטים (מה שאומר שהשקעת המון שעות משחק).אמנם תמיד ניתן להוריד מודים, אבל אני לא רואה את עצמי מה"מכורים" שיורידו עוד תוספות ועוד קווסטים.* דרך אגב, חוץ מלדעת את מספר הקווסטים שסיימת, יש הודעה שמוצגת או דרך כלשהי לדעת כשאר סיימת את כל הקווסטים המקוריים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.