פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אבל למנעול יש כמה פיניםאני צריך להרים את כולם?או רק את הראשון?איך ללחוץ לחיצה רגילה או לחיצה ארוכה בשילוב של משהו אחר?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים זה לא משנה באיזה סדר אתה תוקע אותםואתה פשוט מרים את הפין כשהוא עולה לאט כזה ולוחץקליק
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים לאזה כשאתה לוחץ מתי שהפין זז מהר מידי ואז אתה שובר את הלוקפיקאם אתה רוצה אתה יכול ללכת למקום הזה של האלה נוקטורנל והיא תתן לך קווסט שבסוף שלו אתה מקבל לוקפיק בלתי שבירכנ"ל סופרמןואז אתה יכול להתאמן איתו או פשוט ללחוץ auto כמה שאתה רוצה בלי שיגמר
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אז מתי אני צריך להקליק? מתי שהפין נמצא למעלה בשהיה הגדולה שלו?ולאיזה צליל אני צריך לחכות?
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים לייזי כבר פירסם פה סרטון שמראה את ההבדלים בסאונד של הקפצת הפינים. תנסה להיעזר בזה...פה יש סרטון שיעזור לך מאוד.http://www.quartertothree.com/game-talk/showthread.php?p=604384תסתכל כמה פעמים על הסרטון.תסתכל על התנועה של הזיזים.ובפעם אחרי זה תקשיב לצלילים.אחרי כמה פעמים כבר תבין איזה תנועה אתה מחפש ובאיזה צליל היא מלווה.ואז כל מה שנשאר זה להתאמן עד שתצליח לזהות גם לפי התנועה וגם לפי הצליל מתי ללחוץ.יש כאלה שהולכים רק לפי הצליל, ויש כאלה שהולכים רק לפי המהירות של הזיז אבל אם תלמד לעקוב אחרי שני הסימנים האלה תוכל בקלות לפרוץ מנעול קשה ביותר גם בדרגה 1.
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים כשמכשפים חפץ מה משפיע על חוזק הקסם? אני יודע שהגודל של הsoul gem שמשתמשים בה משפיע אבל יש עוד משהו שמשפיע כי כשאני מכשף חפצים זה עושה קסם ממש חלשמישהו ???
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים אני לא בטוח על מה אתה מדבר, אבל מנסיון עם טעינת חרב ומטה מכשפים בעזרת אבני נשמה- הנזק שהם אמורים להוסיף בעקבות הכישוף בהחלט מתרחש בצורה הרגילה... כלומר שאין צורך בשום דבר נוסף חוץ מהטעינה עצמה.לגבי מקרים שהחרב/המטה אמורים לבצע קסם כלשהו שלא קשור לנזק אני לא מנוסה...
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים לייזי כבר פירסם פה סרטון שמראה את ההבדלים בסאונד של הקפצת הפינים. תנסה להיעזר בזה...בסרטון הזה הצליל שאני מחפש זה הצליל הראשון לא? (2 פלינקים)
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים כן מה שאתה מחפש זה הסאונד של השני פלינקים שהוא מופיע ראשון וגם אחרון (בקטע של נעילת הפין).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.