פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים תתחדש, DVI - לחבר מצלמת וידאו דיגיטלית ישירות לכרטיס הוידיאו. אני לא יודע האם 240$ זה הרבה ב- US אך כשהייתי ב-הונק קונג ראיתי אותו בסביבות 900 ש"ח. לא קניתי כי כבר הייתי עמוס ב SB AUDIGY החדש, Creative Inspire - הרמקולים ודיסק קשיח. לא יודע, בפעם הבאה שאני יהיה שם זה מה שאני יקנה. אני מאחל לך הרבה שעות של הנאה ובהצלחה.
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים DVIזה תקן של חיבור להעברת תמונה באיכות גבוהה דיגיטלית ללא צורך בהמרה.כלומר יותר מהיר ושומר על האיכות ל התמונה.. לעומת חיבור vga שהוא מעביר את התמונה משדר דיגיטלי לאנלוגי.. זה משמש למסכי lcd, plasma, crt... ועוד... בעיקר לדגמים יקרים יורת של הקבוצות הללו. (אבל יש יוצאי דופן)
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים תתחדש, DVI - לחבר מצלמת וידאו דיגיטלית ישירות לכרטיס הוידיאו. אני לא יודע האם 240$ זה הרבה ב- US אך כשהייתי ב-הונק קונג ראיתי אותו בסביבות 900 ש"ח. לא קניתי כי כבר הייתי עמוס ב SB AUDIGY החדש, Creative Inspire - הרמקולים ודיסק קשיח. לא יודע, בפעם הבאה שאני יהיה שם זה מה שאני יקנה. אני מאחל לך הרבה שעות של הנאה ובהצלחה. אני רואה שכסף זה לא בעיה פה בשביל אנשים רק אני התפרן היחיד
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים חברים יש לי כבר את הכרטיס המדובר כבר 3 שבועותאולי הראשון בארץהבאתי אותו מקנדהאחלה כרטיס רק חבל שהמחשב נתקע לפעמים וזה בגלל בעיית דריברים אני חושבאבל חוץ מזה כרטיס פצצה ורואים נהדרמקווה ש ATI יפתרו את הבעיה של הדרייברים המעצבנים
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים אני לא יודע האם 240$ זה הרבה ב- US אך כשהייתי ב-הונק קונג ראיתי אותו בסביבות 900 ש"ח. לא קניתי כי כבר הייתי עמוס ב SB AUDIGY החדש, Creative Inspire - הרמקולים ודיסק קשיח. לא יודע, בפעם הבאה שאני יהיה שם זה מה שאני יקנה.מתי אתה נוסע, אולי תוכל להביא לי כמה דברים...
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים לא אתה לא בוא נפתח קבוצת תמיכה. כנ"ל! אני בעד לפתוח פורום תמיכה לנזקקים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.