עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

הוספתי זכרונות=ירידת מהירות

Featured Replies

פורסם

אז שוב פעם - אשמת ה-BIOS, הוא מכתיב הכל. יכול להיות שגם BIOS עדכני לא יפתור את הבעיה.

• תגובות 84
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז אנחנו חוזרים למצב הראשוני..מחר אני אביא סטיקים זהים כולל CL זהה ונראה.

ואם זה לא על 400 אז אני לוקח לחנות וזורק לו את המחשב על השולחן..כי משהו פה לא בסדר.ואני גם לא מבין למה בנצ'ים יותר נמוכים..לעזאזל הוספתי 1GB זיכרון!!

פורסם

אל תבזבז את הזמן שלך, החנות לא תוכל לעזור לך. הבנצ'ים יותר נמוכים כי מהירות הזכרון ירדה, ובנצ'ים לא מושפעים מכמות הזכרון.

פורסם
  • מחבר

אל תבזבז את הזמן שלך, החנות לא תוכל לעזור לך. הבנצ'ים יותר נמוכים כי מהירות הזכרון ירדה, ובנצ'ים לא מושפעים מכמות הזכרון.

מה הכוונה החנות לא תוכל לעזור?הוא אמר לי שהוא שולח את הלוח ל-CDLOG ואת המעבד גם..לא הבנתי.

ובנצים רק מושפעים מהמהירות?לכמות אין השפעה בכלל?

פורסם

הבעיה לא קשורה למעבד, והחלפה של הלוח לא תשנה שום דבר. אתה פשוט תישאר בלי מעבד+לוח לזמן מה.

בנצ'ים אוהבים מהירות ולא מושפעים מכמות (אלא אם יש לך 256MB בלבד). את היתרון של הכמות אתה לא תוכל למדוד בבנצ'ים.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הניג'וס.מה הכוונה הבעיה לא במעבד ולא בלוח?? :nixweiss: אז איפה הבעיה?לי אמרו שהלוח או המעבד או שניהם דפוקים..

ואגב,ניסיתי מקודם גם לשגע אותו:שמתי בזוג DIMM אחד איפינאון ואחד OCZ..הוא לא עלה לי בכלל.

פורסם

מה לא ברור?

1. הבעיה לא במעבד. המעבד תקין 100%.

2. הבעיה ב-BIOS. החלפה של הלוח תיתן לך לוח זהה עם אותו ה-BIOS. מיותר לחלוטין - לא תשיג ככה שום דבר.

פורסם
  • מחבר

לא ברור שהמעבד תקין 100%.

לא ברור שהלוח תקין 100%-כי יש בעיות קטנות.

והאם ניתן לקבל לוח אחר?אז מה לעשות?להשאר עם המעבד בסטפינג E3 ולקחת לוח אחר(הכוונה חברה אחרת).

פורסם

איזה סיבות יש לך להאמין שאחד מהם לא תקין ב-100%?

פורסם
  • מחבר

איזה סיבות יש לך להאמין שאחד מהם לא תקין ב-100%?

לפי מה שאתה אומר לוחות GB עם ביוס F7 או אחר הם לוחות לא טובים.כי מה כן בסדר?אם המעבד תקין,ובלוח תקין והחלפת לוח תביא לי את אותו הביוס אז מה בעצם אתה אומר:

לוחות של GB עם צ'יפ NF4 יחד עם מעבדי AMD דפוקים.הנטייה שלי היא לחשוב כך על סמך קריאת הודעות ופורומים גם בחו"ל של בעיות.הזכרונות הוחלפו והוצלבו,כונן קשיח הוחלף(היו בעיות אחרות) מה נשאר אם הזכרונות יורדים ל-167.5?

ומה ליאור אמר:שמעבדי AMD עם 4 סטיקים מחליטים רנדומאלית על איזה תזמון לעבוד ובאיזה תדר.ההוכחה היא בתצלומי CPU-Z שהבאתי.מאיפה לעזאזאל קיבלתי פתאום מהירות של 100 עם תזמונים הדוקים של 2.5-2-2-5?? :bash::nixweiss:

מה זה אומר?ישפטו אנשים שרוצים לקנות לוח של GB(ומה שיש לי זה ספינת הדגל)לא ל-OC עם מעבד AMD.

יש לי עוד מחשבים שבהם יש לוחות של אסוס עם מעבדי אינטל ומעולם לא היו לי ה"תופעות" שיש ב-AMD.מה גם שאני לא מצליח לקבל תשובה חד-משמעית איפה ומה הבעיה.

עריכה וציטוט של ליאור:לדעתי ב-100MHz זה פשוט קריאה משוגעת של התזמונים והמהירות

אפילו AMD בעצמם אומרים שעם 4 סטיקים של זכרונות DS המעבד מתנהג בצורה לא ידועה

בכל מקרה, יכול מאוד להיות שהמעבד דפוק או הלוח דפוק"

פורסם

זה שזה אפשרי לא אומר ששם הבעיה

רק אמרתי שיכול להיות

בלי לבדוק רכיבים ולהצליב אפשרויות אי אפשר לדעת ב-100%

פורסם

נו קנית זכרונות?

פורסם

ומה ליאור אמר:שמעבדי AMD עם 4 סטיקים מחליטים רנדומאלית על איזה תזמון לעבוד ובאיזה תדר.ההוכחה היא בתצלומי CPU-Z שהבאתי.מאיפה לעזאזאל קיבלתי פתאום מהירות של 100 עם תזמונים הדוקים של 2.5-2-2-5?? :bash::nixweiss:

הם לא מחליטים רנדומלית. הBIOS מחליט, בצורה קונסיסטנטית לחלוטין. עם אותו ה-BIOS ואותם הסטיקים תקבל בדיוק את אותם התוצאות פעם אחר פעם.

אפילו AMD בעצמם אומרים שעם 4 סטיקים של זכרונות DS המעבד מתנהג בצורה לא ידועה

לא, הם לא אמרו דבר כזה מעולם.

פורסם
  • מחבר

ליאור אמר ש-AMD אמרו.אני פשוט לא יודע איך לצטט מדף קודם או יותר.(הציטוט שיש הוא של ליאור).ואיך אתה מסביר את התזמון שקיבלתי?הוא לא אצל OCZ ולא אצל INFINEON.

ועדיין אני רוצה להבין:קודם יש תיאום תיזמון ואח"כ מהירות,או להיפך.ואני רוצה באמת לפתור את הבעיה.כי אני רוצה להוסיף זכרונות,אז בבקשה תגידו מה לעשות?ולא קיבלתי תשובה על זה שלפי התיאוריה כל לוחות GB עם מעבד AMD (יכול להיות שיש בעיה בבקר הזיכרון במעבד?) עם הביוס F7 דפוקים!על זה צריך להתייחס.כי מה יכול להיות מאורר לא תקין?? :jump:

פורסם

אז ליאור טעה.

ההסבר לתזמונים הוא שכנראה הסידור המסויים של הזכרונות גרם ללוח לרדת ל-100Mhz, וכתוצאה מכך להוריד את התזמונים

ולא הבנתי את התאוריה שלך, מה גם שלוחות שונים עושים שימוש ב-BIOS שונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.