פורסם 2006 במרץ 2019 שנים ערב טוב! לפני איסזה יומיים התקנתי דרייברים אומגה אחרי מחקתי ושמתי את הכי חדשים של NVIDIA מפה התחילה הבעיה.. כאשר אני נכנס אני לוחץ מקש ימני על קובץ כלשהו המסך מתכבה ונדלק תוך איזה שניה.. הסרטים לא עובדים (אולי בעיות קודק אני יבדוק ויחזיר תשובה) אני מפחד שקרה משהו לכרטיס בגלל ההאומגה הזה למרות שמשחק 2004UT עבד יפה על הגדרות גבוהות (עם הדרייבירים של נוידיה) ולא עשה בעיות... מקווה שזה בעיה קלה ולא רצינית.. תודה רבה :xyxthumbs: עדכון: רק שאני מתקין דרייבר מסוים זה עושה לי תבעיה הזאת בלי דרייבר בכלל אין את הבעיה
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר הסרת את האומגה לחלוטין לפני התקנת הדרייבר הרשמי?כן אבל את האומגה התקנתי על הדרייבר הישן :-[
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים חבר אל תדאג זה לא קשור לדרייברים שהסרתה והתקנתה כביכול ...זה ככה בכרטיסים של NVIDIA שעושים קליק ימני על סרט אז המסך כזה קופץובגלל זה אני פשוט שונא את הדרייברים שלה שגורמים לבעיה הזו !!!אין כמו ATI קליק ימני ומאפיינים צי'ק צא'קאבל בטוח יש לזה תיקון איך שהוא על ידי שינוי הגדרה או משהו כזהתשאל פה חברים שיש להם כרטיס NVIDIA שגם עושה ככה ותבקש מהם שינסו לבדוק איך אפשר לבטל את זהתנסה גם אתה לחפש משהו בהגדרות שמבטל את הריצוד המעצבן הזה !סרטים לא עולים לך ? מקודדים תסיר הכל ותתקין מחדש !
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מחבר כבר אמרתי שהבעיה לא הייתה עם הדרייברים הישנים ואחרי האומגה דווקא כן אפילו אם אותם דרייברים ישנים...עכשיו אני בלי דרייברים :-\ והכל עובד כמו שצריך כמו שצריךבלי קשר למקודדים עם הדרייבר זה עבד ועכשיו עם הדרייבר זה לא...
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים לא מבינים ממך כלוםצעד ראשון תסיר עכשיו כל הדרייברים במחשב כולל התיקיות שלהם בכונן C תסיר את כל המקודדים במחשב מלוח הבקרההדלק מחשב מחדשתתקין דרייבר של NVIDIA כרטיס מסך גירסה 84 האחרונה שיצאה השבועתפעיל מחדש את המחשבתתקין מקודדים מחדש של KLITE גירסה אחרונה דרך הקישור הזהhttp://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=1245&s=95תתקין אותם ותפעיל מחדש את המחשב ותראה מה קורה הלאהאם אתה רואה סרטים שומע מוסיקה וכל המשחקים עובדים לך יפה אין לך יותר מה לשאול !
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מחבר עשיתי את זה כבר חוץ מלמחוק את המקודדים כי אליהם זה פשוט לא קשור כבר ניסיתי למחוק מ C ולהתקין את החדש ואמרתי כבר שזה לא עוזר :nixweiss: :nixweiss: אני אומר ששוב עכשיו אני בלי דרייבר והוינדוס לא משהה את הכרטיס למרות זאת אני עובד על 32 סיביות היום אני יפרמט ויראה מה קורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.