פורסם 2006 באפריל 319 שנים wow תמונות מהדמו אתהלא מבין שלא יכול להיות לך תמלא..... |: על מי שאתה מנסה לעבוד מאיפה יש לך תמשחק המלא??מורידים מהאינרנט יא אהבל...
פורסם 2006 באפריל 319 שנים הוא שלח לי לינק הורדה של 10 מגה.....noob וחוץ מיזה אימא שלי לא מרשה לי להוריד ואני יגיד אותך .!!!!מורידים מהאינרנט יא אהבל...עוד לא גמרו ליבנות את השחק אז איך הוא הוריד אותו האבל....
פורסם 2006 באפריל 319 שנים 10 מגה? 16 KB!!! סטלן!?!?!?.... אני נוב? טוררנט שמעת??????? TL שמעת?!?!? איזה גמורים יש פה אלוהים!! ואגב אני לא מעודד הורדה! אני בעד: "אהבת? שילמת!" אה ואגב..... I I I V [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 319 שנים ·._.·´‾ link=topic=172392.msg1495093#msg1495093 date=1144085493]10 מגה? 16 KB!!! סטלן!?!?!?.... אני נוב? טוררנט שמעת??????? TL שמעת?!?!? איזה גמורים יש פה אלוהים!! ינוווב פתחתי תקובץ טורנט וזה העלה לי לינק של 10 מגה יהומו וחוץ מיזה אמרתי לך כבר אימא שלי לא מרשה לי להוריד!!!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים הוא שלח לי לינק הורדה של 10 מגה.....noob וחוץ מיזה אימא שלי לא מרשה לי להוריד ואני יגיד אותך .!!!!עוד לא גמרו ליבנות את השחק אז איך הוא הוריד אותו האבל....http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=103952
פורסם 2006 באפריל 319 שנים לא יודע מה נכנסתי איתו בכלל לויכוח. נראה לי אני יותר סטלן ממנו.... : אגב ....... "אמא לא מרשה" פתחנו קייטנה..... ואני עוד מתווכח..
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מה אתה חושב כול הקישורים שלך מראים אני אומר לך כבר שעתיים המשחק עוד לא יצא בארץ .......
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מה אתה חושב כול הקישורים שלך מראים אני אומר לך כבר שעתיים המשחק עוד לא יצא בארץ ....... בסדר הוא יצא ב-31 ואני טסתי לארה"ב 12 שעות לשם + 12 שעות חזרה = 24 + 6 הסתובבתי וקניתי את המשחק וזה השאיר לי יום להתווכח איתך!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מה אתה מטומטם??? הוא יודע שהוא הוריד את זה טיפש, למה נועד הוויכוח הזה? לך שחק בCOD2 המעפן שלך ושב בשקט כבר כל מקום שאתה יכול אתה דוחף cod2
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מה אתה מטומטם??? הוא יודע שהוא הוריד את זה טיפש, למה נועד הוויכוח הזה? לך שחק בCOD2 המעפן שלך ושב בשקט כבר כל מקום שאתה יכול אתה דוחף cod2 טוב שאתה יודע שאני דוחף לכול מקום תקוד וגם ל .......אימא שלך אתה יודע איפה
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מה כבר אפשר להגיד אל תגיד.... והוא כבר מורחק בגלל תרד אחר כמו שבטח אתה יודע.... יש גם כאלה, חבל... אבל זה מה שיש... :-\
פורסם 2006 באפריל 319 שנים כשניכנסתי לפה ציפיתי לראות על המלצות למשחקים חדשים. אבל טעיתי, יש פה הרבה יותר :lol: ואתה שם למעלה ( ולא התכוונתי לה' ), בגלל מה הוא הורחק? נ.ב הקטע של האמא... הוא כבר עבר את הגבול של הגבול אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.