פורסם 2006 במרץ 2019 שנים אין להם יבואן או נציגות רשמית בארץ, החנויות בארץ רוכשות את הכרטיסים של XFX בארץ דרך Ingram Micro למייטב ידיעתי.
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים הנה תמונה מהאתר של KSP שם הם טוענים שהם נציגות XFX בארץ.אולי הם משקרים אבל את זה אנחנו לא יכולים לדעת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים T.D.S.D אלה אחד מהיבואנים של XFX בארץ... אני הזמנתי 7800GS, לא פעל לי עם ספק ג'נרי, התייעצתי איתם, החליטו להחליף לי כרטיס ואחרי חצי שעה היו אצלי בבית והחליפו לי.. זה סיפור אמיתי. גם אני הייתי בהלם. בכל מקרה, גם הכרטיס השני לא פעל עם הספק, כך ששלו שזה בגלל הכרטיס, אז הזמנתי ספק איכותי בעזרת הפורום הענק הזה אני מקווה שייצא הכל לטובה. בכל מקרה, אהבתי את היחס האישי, אם אתה רוצה צור איתי קשר בפרטי, אני ייתן לך מספר טלפון שלהם.
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים WOW חברים אתם לגמרי מבולבלים...יש הבדל בין יבואן נציגות ושוק אפורעכשיו חברת KSP לא יבואנית של XFX ולא נציגה בלעדית שלהם בארץהיא משווקת אותם ביבוא אפור ...כמו שמשווקים יבואנים מעבדי AMD שלא נקנו מ טק דטה היבואן ונציגה בלעדית של AMD בישראלזה הכל אחריות מגיע לכם ותקבלו אבל כמו שאמרתי שוב אין נציגות ולא יבואן בלעדי ל XFX בישראל !!!אני אישית פניתי ל XFX מיליון פעם לכל האימיילים באתר שלהםולא קיבלתי עד היום שום תשובהבמשך חודש ניסיתיואין !כי אין להם בארץ נציג זה הכל ...
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים WOW חברים אתם לגמרי מבולבלים... יש הבדל בין יבואן נציגות ושוק אפור עכשיו חברת KSP לא יבואנית של XFX ולא נציגה בלעדית שלהם בארץ היא משווקת אותם ביבוא אפור ... כמו שמשווקים יבואנים מעבדי AMD שלא נקנו מ טק דטה היבואן ונציגה בלעדית של AMD בישראל זה הכל אחריות מגיע לכם ותקבלו אבל כמו שאמרתי שוב אין נציגות ולא יבואן בלעדי ל XFX בישראל !!! אני אישית פניתי ל XFX מיליון פעם לכל האימיילים באתר שלהם ולא קיבלתי עד היום שום תשובה במשך חודש ניסיתי ואין ! כי אין להם בארץ נציג זה הכל ... חמודי, מה שרשמתי למעלה.. אלה היבואנים. תבדוק... ותראה שזה נכון.
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים אני לא חמודי אני חמודיק ואתה טועה שוב KSP לא יבואן של XFX !!! תתקשר ותשאל אותם בעצמך אם הם יבואנים ונציגים בלעדיים או רק משווקים של XFX ... אני עובד עם מלא יבואנים חבל לך להתווכח זה כמו שתגיד ש CD-LOG היא יבואן של AMD כי היא לא ! אבל היא יבואנית של סאפיר ו DFI ועוד הרבה דברים חבל להתווכח חלס
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מי אמר KSP חח חמודוציק!! אמרתי T.D.S.D...... כבר דיברתי איתם בנוגע ל7800GS שהחליפו לי תקרא למעלה...
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים כן וואלה פשוט אמרו KSP חשבתי אתה אחד מהם חחחT.D.S.D לא שמעתי מאף אחד בעולם שהם נציגים של XFXאני אבדוק את זה מחר לאמת את הדברים ...שמח שהחליפו לך זה חלק מהאחריות גם מאלו שהם לא יבואנים ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.