עבור לתוכן

כל מי שזוכר אותי- כרטיס מסך למערכת עריכת וידאו.עזרה שוב

Featured Replies

פורסם

שלום כל מי שזוכר- הרכבתי יחד עם עזרתכם מערכת עריכת וידאו.

כ.מסך- קניתי בסוף את הכרטיס של ספייר - X800GTO2 , ופתחו לי אותו והמהירו אותו,כולל אחריות! המחיר- 1480 שקל.

הכרטיס לא עובד כמו שציפיתי ממנו... עובד טוב אך ציפיתי ליותר.

מה דעתכם על הכרטיסים האלה:

ATI Radeon X800XL 256MB Asus

ATI Radeon X800GTO 256MB Asus

ATI Radeon X800XL 512MB Gigabyte

כולם סביב אותו מחיר.

כמובן אני מעדיף אסוס, אבל לא מצאתי מה ההבדלים בין 2 האסוסים,גם באתר שלהם לא מצאתי מידע אודות פרטים ליבה/זיכרון.

מה דעתכם? להחליף ?

תודה

• תגובות 31
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל איזה אפיק יש לך? AGP ? PCI-e?

אחר כך נמשיך בהמלצות :P

עריכה: אם זה pci-e כפי שאני מנחש בגלל שפתחת צינורות לGTO2 אז יש כרטיסים חדשים שהם דור אחד קדימה מבחינת ביצועים... X1800XL הוא כרטיס שיספק אותך מאוד. הוא עולה בסביבות ה2300-400. והוא נותן ביצועים משמעותית טובים יותר מGTO2.

פורסם
  • מחבר

PCIE כמובן...

הלוח - אסוס P5WD2 PREMIUM

מי שלא מבין- אני עורך עם כרטיס עריכה שעולה 9 אלף שקל- של קנופוס, ככה שאל תכתבו לי "הכרטיס הזה תומך בדגימה" וכל מיני שטויות כאלה כי לזה מיועד הכרטיס עריכה היקר שברשותי.

בקצרה ממש (כי העלתי את זה בפרום עשרות פעמים) -אני צריך כרטיס מבוסס ATI בלבד, עם זיכרון גול ומהיר, וGPU טוב כי הכרטיס עריכה שלי "מתעלק" עליו ולוקח ממנו עוד כוח.

פורסם

לאיזה תוספת ביצועים אתה מצפה שהכרטיס מאכזב אותך?

אתה מבין שאתה די עוף מוזר במחוזותינו, וקשה לאמוד את יכולתיו של כרטיס מסך בקונפיגורציה כזו על סמך נתוניו או ביצועיו במשחקים

פורסם

תסביר לי למה דווקא Asus ?

חוצמזה כבר לא משתלם בכלל X800XL.

את הגיגהבייט הייתי פוסל בגלל הש512 לא בשימוש.

עם אתה לא יכול להשיג לך איזה 7800GT או 7900GT הייתי ממליץ לך להסתכל יותר בכיוון של סדרת הX18XXX.

ד"א

1.אני לא מוצא בAsus שום דבר חוץ ממחיר גבוה.

2.אין לך מה לחפש בX800XL עם אתה לא מרוצה מX800GTO מומר טוב,מכיוון שדווקא הGTO2 של ספיר מגיע עם ליבת R480 שהיא הליבה הכי מוצלחת לסדרה הזאת.

פורסם
  • מחבר

1.אמרתי רק ATI

2. אסוס נותנים אחלה חומרה, מוצלחת ביותר ולא סתם מחירים גבוהים כמו שכולכם חושבים (מנסיון של שנים עם החומרה שלהם)

3. דווקא במצב שלי 512 אולי כן ייתן, כי הכרטיס עריכה שלי משתמש בזיכרון של הכרטיס מסך.

מבחינת הרשימה (טווח מחירים דומה), ה XL הוא הכי חזק?

הוא יהיה חזק יותר (ואמין) מהספייר?

תודה

פורסם

הGTO2 כשהו פתוח בלי OC הוא כבר זהה 1:1 לX800XL

פורסם

כ.מסך- קניתי בסוף את הכרטיס של ספייר - X800GTO2 , ופתחו לי אותו והמהירו אותו,כולל אחריות! המחיר- 1480 שקל.

הכרטיס לא עובד כמו שציפיתי ממנו... עובד טוב אך ציפיתי ליותר.

שלום חבר

הכרטיס שקניתה מעולה ואתה יכול להגיע איתו בלי שום בעיות לביצועים של X850XT-PE

אם כרטיס כזה לא מספיק לך אז לא יספיקו לך גם כל אלה שציינתה ...

ובטח שלא במחיר של 1500 שח

אם אתה רוצה כרטיס טוב

תחכה מעט הנה אוטוטו יש לך X1800GTO במחיר שדיברתה שווה ביצועים ל 7600GT שגם אותו אתה כבר יכול לקנות ....

פורסם

חכה לX1800GTO...כמובן אם אתה יכול לחכות.

פורסם
  • מחבר

כל הסדרה החדשה של ה 1X00 לא טובה לי בגלל בעיות תאימות לכרטיס עריכה שלי, ככה שלא שווה לי בכלל לחשוב לכיוון הזה.

למרות ששקלתי ללכת על ה 1600XT אך, כאמור יש בעיות תאימות.

אני ינסה לסחוב עוד טיפה, לראות אם זה טוב לי, אם לא אחליף אותו כנראה ל אסוס XL.

אתם לא רואים אז אני ידגיש שוב:

אני מעוניין ב ATI בלבד ולא במשהו אחר

פורסם

אם אתה לא מתעניין בסדרת X18XX של ATI (בגלל חוסר תאימות) ורק בסדרת X8XX אז צר לי להודיע לך שכבר התנסת בכרטיס החזק ביותר מהסדרה הזאת, יותר טוב מ-X850XT PE (שזה שווה ל-GTO2 פתוח ומומהר) לא יצא בסדרת X8XX.

פורסם

אם אתה צריך את כרטיס המסך רק בגלל הזיכרון אז קח את X800XL 512M!

512M של זיכרון 3GDDR במהירות 1GHZ!

פורסם

מכיוון שGTO2 אחד פתוח לא מספק אותך,והכרטיס עריכה "מתעלק" על הזיכרון של הכרטיס,והכרטיס עריכה שלך לא תומך בX1XX0(שאגב אולי הוא יתמוך עם דרייברים מעודכנים)כדאי לך לחשוב על כיוון מערכת CF(CROSS FIRE)

פורסם

מה אתם מבלבלים לו את המוח??????? :bash:

1. כפי שאמרו X800 GTO2 פתוח = X800 XL ככה שהכרטיס שלך כבר טוב יותר. אין לך מה לחשוב על לקנות X800 XL ובטח שלא GTO.

2. אני יוצא מנק' הנחה שהמהירו את הכרטיס שלך ל X850 XT-

אין שום כרטיס שיביא לך ביצועים טובים בהרבה (כוח עיבוד גדול יותר) במחיר שפוי. (לפי מה שהבנתי אתה מסתכל על כרטיסים במחיר של 1500 שח ואלה לא יביאו לך שיפור. אתה צריך להשקיע הרבה יותר בשביל שיפור משמעותי)

נ.ב.

אתה יכול להביא צילום מסך מ Everest או משהו דומה על הכרטיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים